AcasăNewsFratele rezidentei moarte in accidentul aviatic de la Cluj: "Nu mai am...

Fratele rezidentei moarte in accidentul aviatic de la Cluj: „Nu mai am lacrimi! Era inteligenta, buna, blanda…”

Moartea tinerei de 23 de ani, medic rezident, si a pilotului Adrian Iovan a starnit durere si revolta in randul famililor si a prietenilor lor. Fratele studentei pentru care viata s-a sfarsit luni, in urma accidentului aviatic de la Cluj, a marturisit ca nu mai are nici lacrimi sa planga disparitia surorii lui.

In urma accidentului aviatic produs luni in Muntii Apuseni si-au pierdut viata doua persoane: pilotul Adrian Iovan si o tanara de 23 de ani, studenta la medicina. Fratele medicului rezident a vorbit despre moartea surorii lui, avand numai cuvinte de lauda la adresa ei.

„Nu mai am lacrimi sa scot, nu mai am niciun gand bun in minte. Am fost socati, nimeni nu se gandea ca se poate intampla asa ceva. Nu pot sa spun ceea ce simt parintii mei pentru ca pe langa tristete, dor intervine si ura fata de viata nedreapta care isi rapeste de langa tine ce ai mai drag. Duminica am vorbit cu ea si mi-a spus ca era foarte incantata ca va merge la Oradea.

Aurelia era inteligenta, impunatoare, autoritara, blanda, buna, a fost… Tinem legatura cu autoritatile, corpul ei va fi adus in noaptea asta sau maine dimineata. Trupul va fi dus la capela Spitalului Militar si apoi la cimitir”, a declarat fratele Aureliei Ion, fata moarta in accidentul aviatic din Apuseni.

Tanara moarta in accidentul aviatic din Apuseni, in care si-a pierdut viata si pilotul Adrian Iovan, era studenta in anul V la Institutul Medico-Militar din Bucuresti. Ea facea practica la spitalul Fundeni si a plecat ca voluntar impreuna cu echipa de transplant.

author avatar
Alina Costache
800 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger