AcasăNewsFratele premierului Albaniei, arestat dupa incidentul de la meciul cu Serbia

Fratele premierului Albaniei, arestat dupa incidentul de la meciul cu Serbia

Partida dintre Serbia si Albania, din etapa a treia a preliminariilor Campionatului European, a fost intrerupta cu cateva minute inainte de pauza si nu s-a mai reluat.

Meciul s-a intrerupt in momentul in care pe deasupra terenului a trecut o drona care flutura steagul Albaniei Mari, respectiv un steag pe care era inscriptionata harta Albaniei cu tot cu Kosovo.

Cum sarbii si albanezii se afla, inca, intr-un adevarat razboi, dupa ce Kosovo si-a proclamat independenta de Serbia in 2008, fanii sarbi, prezenti la meci, si-au iesit din minti si au inceput sa faca prapad la vederea dronei.

Sarbii, in majoritate ultrasi ai echipelor Steaua Rosie Belgrad si Partizan Belgrad, au intrat pe teren si au vrut sa-i ia la bataie pe fotbalistii albanezi. Doar interventia prompta a fortelor si inspiratia fotbalistilor sarbi au facut ca spiritele sa nu degenereze. Cei din urma au facilitat fuga fotbalistilor albanezi la vestiare.

Desi fotbalistii sarbi isi doreau reluarea partidei, acest lucru nu s-a mai intamplat, fotbalistii albanezi sustinand ca mai pot juca doar daca sunt evacuate tribunele, lucru imposibil de realizat.

Chiar daca fanii albanezi nu au avut acces la acest meci, Olsi Rama, fratele premierului Edi Rama, a luat loc la tribuna oficiala. Si nu mica le-a fost mirarea anchetatorilor cand si-au dat seama ca Olsi Rama era chiar personajul care controla drona cu pricina.

Fratele premierului albanez a fost arestat pe loc, pentru instigare.

author avatar
Cristi Ionita
148 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger