AcasăNewsFratele manelistului Tzancă Uraganu, evacuat cu mascații din casa din Ploiești -...

Fratele manelistului Tzancă Uraganu, evacuat cu mascații din casa din Ploiești – VIDEO

sursa foto: romaniatv.net

Fratele cunoscutului interpret de manele Tzancă Uraganu, Miraj Tzunami, ar fi avut parte de o „vizită” neașteptată, la poarta casei, marți dimineață.

Miraj Tzunami este evacuat din casă cu ajutorul mascaților, potrivit antena3.ro. E vorba de locuința din Ploiești în care stă bărbatul, la rândul său cântăreț de manele. Din câte se pare, Poliția a ajuns în zonă pentru a se asigura că nu apar incidente.

Cum de s-a ajuns la evacuare în cazul lui Miraj Tzunami? Conform sursei citate, care menționează surse judecătoreşti, fratele lui Tzancă Uraganu trebuie să evacueze casa în care stă pe motiv că nu a achitat întreaga sumă pentru cumpărarea imobilului în termenul stabilit.

Citiți și: Unul dintre bolizii de lux ai lui Tzancă Uraganu, făcut praf într-un accident. Cum arată mașina de 200.000 euro după impact – FOTO

SCANDAL în Poliţie! Ce au păţit agenţii care s-au pozat cu Adi Minune şi Tzancă Uraganul, după ce îi amendaseră

Nu e prima oară când numele fratelui manelistului apare în prim-plan. În decembrie anul trecut, s-a aflat că acesta ar fi fost vizat de percheziții. S-a vehiculat atunci faptul că bărbatul ar fi făcut parte dintr-o grupare ai cărei membri s-ar fi dat drept preoți.

Percheziții la pretinși preoți. Ce le promiteau oamenilor, pe o rețea de socializare

În 6 decembrie 2022, IGPR anunța, într-un comunicat, că polițiștii din cadrul Poliției Orașului Turceni, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, au făcut 3 percheziții domiciliare, în municipiul Ploiești, la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.

„Bănuiții ar fi utilizat o rețea de socializare, prin intermediul căreia ar fi pretins că ar fi preoți și ar putea rezolva diverse probleme.

Aceștia erau contactați de persoanele vătămate, cărora le-ar fi promis că pot rezolva orice problemă, determinându-le să plătească diferite sume de bani, pentru aceste servicii”, se menționa în comunicatul Poliției. Conform sursei citate, prejudiciul estimat în cauză este de 80.000 de lei.

În acel caz, suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, iar la acțiune au participat și luptători din cadrul serviciilor pentru acțiuni speciale Gorj și Prahova, dar și polițiști ai serviciilor criminalistice Gorj și Prahova.

author avatar
Andrei Coman
664 afisari

1 COMENTARIU

  1. Miraj Tzunami, Tzanca Uraganu, mai lipsesc Jean Furtuna si Alin Taifun. Daca apare si Vali Vijelie avem tabloul complet.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger