AcasăNewsFratele lui Igor Dodon, fostul lider de la Chișinău, ar fi fugit...

Fratele lui Igor Dodon, fostul lider de la Chișinău, ar fi fugit din Republica Moldova!

Fratele lui Igor Dodon, fostul lider de la Chișinău, ar fi fugit din Republica Moldova! (sursa foto: stiri.md)

Dintr-o informație venită pe surse reiese că fratele lui Igor Dodon, fostul președinte al Republicii Moldova, ar fi părăsit teritoriul acestei țări. În tot acest timp, ex-liderul de la Chișinău se află în arest la domiciliu.

Potrivit unor surse Deschide.MD, atât Alexandru Dodon, cât și un fost ofițer al Serviciului de Protecție și Pază de Stat (SPPS) ar fi părăsit teritoriul Republicii Moldova, după ce fostul președinte a fost plasat în arest la domiciliu.

Dezvăluirea vine la doar o zi după ce în 19 iulie, în cadrul unei emisiuni de la TVR Moldova, procurorul anticorupție Petru Iarmaliuc a declarat că două persoane vizate în calitate de complici în dosarul penal deschis pe numele fostului președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, nu se află pe teritoriul statului, titrează același site. Cele două persoane au părăsit Republica Moldova după reținerea urmată de plasarea socialistului în arest la domiciliu.

Cine ar fi fostul ofițer SPPS

Iar sursele site-ului citat susțin că unul dintre cei doi complici ar fi chiar fratele fostului lider de la Chișinău, Alexandru Dodon.

Sursele Deschide.MD susțin că unul dintre cei doi complici ar fi fratele socialistului, Alexandru Dodon. Iar celălalt ar fi un fost ofițer al Serviciului de Protecţie şi Pază de Stat.

„Ion Gazea a fost ofițer de protecție în cadrul Serviciului de Protecţie și Pază de Stat din 2017. În perioada când Dodon ocupa fotoliul de președinte al R.Moldova, Gazea a fi una dintre persoanele de încredere ale lui Dodon implicați în afacerile controversate ale Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, inclusiv legate de finanțarea formațiunii”, titrează, miercuri, anticoruptie.md.

Igor Dodon a fost reținut pe 24 mai – VEZI DETALII AICI, la fel și cumnatul său, Petru Merineanu. Ulterior, fostul președinte al Republicii Moldova a fost plasat în arest la domiciliu.

author avatar
Andrei Coman
225 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger