AcasăNewsFratele lui Dinu Patriciu, stapanul Straulestiului

Fratele lui Dinu Patriciu, stapanul Straulestiului

Dupa un proces lung, presarat cu acuzatii grave si suspiciuni de masluire a unor acte oficiale, fratele afaceristului Dinu Patriciu are „dezlegare” la zgarie-nori pe malul Lacului Baneasa.

Serban Patriciu i-a umilit in instanta pe mostenitorii care revendicau terenul

Serban Patriciu a devenit, cu acte-n regula, jupanul zonei Straulesti. Dupa 21 de termene la Tribunalul Bucuresti si un proces care a durat trei ani, firma Straulesti Property Development le-a suflat de sub nas mostenitorilor terenul de pe malul Lacului Baneasa pe care acestia il revendicau in instanta.

Turnul de birouri va fi ridicat pe malul lacului, la doi kilometri de aeroportul Baneasa

Si, ca sa le bage mintile-n cap reclamagiilor care au avut tupeul de a se pune cu familia Patriciu, judecatorii au dispus ca acestia sa achite „nota de plata” pentru toate expertizele efectuate, cu titlu de cheltuieli de judecata.

Mai exact, Facultatea de Drept, Dan Zapisescu si Mihai Isaila, care revendicau terenul pe care Serban Patriciu vrea sa ridice un zgarie-nori, au fost obligati sa plateasa 100.000 de lei.

Bloc de 110 metri

Fratele lui Dinu Patriciu vrea sa ridice pe terenul de 4,4 hectare din Intrarea Straulesti nr. 37 trei cladiri. Una dintre acestea va avea doua subsoluri, parter si  4 etaje, plus un etaj tehnic, o alta se va ridica pe acelasi model pana la etajul 7, plus unul tehnic. Miza este insa un turn de birouri care, potrivit proiectului, va avea doua subsoluri, parter si 28 etaje, punctul maxim al inaltimii fiind la 110,7 metri, oferind o priveliste panoramica asupra intregului oras. Chiar daca acest colos se va ridica la doi kilometri de  Aeroportul International Baneasa „Aurel Vlaicu”, investitorul a primit toate avizele, fiind obligat sa respecte anumite conditii: sa lumineze cu lampi de culoare rosie colturile constructiei si sa nu pericliteze traficul aerian cu focuri de artificii sau baloane.

author avatar
Narcis Voica
2.299 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger