AcasăNewsFranta ne critica din nou: Romanii sunt deosebit de cruzi pentru ca...

Franta ne critica din nou: Romanii sunt deosebit de cruzi pentru ca se folosesc de copii ca sa faca bani!

Foto: lemondenumerique.com

Franta reia criticile impotriva romanilor. Intr-o emisiune de televiziune, ministrul francez de Interne, Claude Gueant, i-a catalogat pe romanii delicventi drept niste persoane extrem de crude, deoarece se folosesc de copii ca sa faca bani.  Aflat la un pas de discriminare, oficialul francez a tinut sa precizeze ca nu se refera la romi, ci la cetatenii romani, in general.

Foto: lemondenumerique.com

„La Paris, si din pacate nu doar la Paris, avem, de cativa ani, si din nou anul acesta, o crestere foarte importanta a delicventei comise de romani. Si este, de altfel, o delicventa deosebit de cruda, deoarece se foloseste foarte mult de copii” a spus Gueant.

Gueant declara, luna trecuta, ca 10 % din cei trimisi in judecata la Paris sunt romani. Declaratia a fost criticata, deoarece nu toţi cei judecati sunt si gasiti vinovati si condamnat, potrivit Antena3.

„Am aflat ceva ce nu stiam: familiile isi vand fetele tinere pe 120.000 de euro, pentru un an, ca sa se dedea la furturi. Si ele trebuie sa adune cei 120.000 de euro pana la sfarsitul anului” a declarat ministrul.

163 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger