AcasăNewsFranța, desfășurări NATO în România! Militarii fac ultimele pregătiri

Franța, desfășurări NATO în România! Militarii fac ultimele pregătiri

militariFranța, desfășurări NATO în România! Militarii fac ultimele pregătiri

NATO se implică tot mai mult în conflictul militar din Ucraina. Securitatea României este apărată cu forțe externe.

Pe lângă desfășurarea de trupe americane, iată că și militarii francezi urmează să ia drumul României în perioada următoare.

Ministerul Apărării Naționale a anunțat că militarii francezi fac ultimele pregătiri pentru a veni în România. „Militarii francezi au început pregătirea pentru dislocarea în România, după activarea Forței de Răspuns a NATO”, au anunțat reprezentanții MApN pe Facebook.

Mesajul MAPN este însoțit de mai multe fotografii în care apar militarii francezi.

500 de militari francezi relocați în România

Franţa a decis trimiterea a 500 de militari în România, în cadrul unei misiuni a Alianței Nord-Atlantice, în contextul acțiunilor de consolidare a apărării flancului estic al NATO, anunță Statul Major al armatei franceze. Militarii vor avea tancuri și alte vehicule blindate.

De asemenea, șeful Statului Major al armatei franceze a anunțat că Franța va trimite 200-250 de militari și în Estonia, pentru consolidarea apărării țărilor baltice.

În plus, Franța va participa cu avioane de vânătoare Rafale și aeronave de realimentare la misiuni de monitorizare în spațiul aerian al Uniunii Europene, scrie Mediafax.

author avatar
Andreea Vlad
318 afisari

3 COMENTARII

  1. România v-a fi transformată în câmp de război.Asta vor imbecilii de amerloci și cei din nato, ca războiul să nu fie pe teritoriul lor.Hai Putin, dă-le mUE

  2. Sa luam si noi rachete turceti de drona sa le punem la dronele americane. Sunt teribil de performante. Sa luam 15-20 de garnituri de tren. Felicitari la turci, nu ma asteptam. Si pentru hotararea cu blocarea stramtorii.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger