AcasăNewsFranta cere bijuteriile coroanei britanice

Franta cere bijuteriile coroanei britanice

Cat s-au chinuit politicienii globalisti sa inabuse spiritul nationalist, ca sa poata Europa sa devina o mare familie fara frontiere, iar Franta dezgroapa „securea istoriei”.

Stramosul reginei, Henry al VII-lea, a dat ordin sa fie ucis Edward Plantagenet

Franta cere reginei Marii Britanii bijuteriile coroanei drept compensatie pentru uciderea, in 1499, a ultimului vlastar de parte barbateasca a marii familii a Plantagenetilor.

„Sange de dragon” de la Marea Neagra

Orasul francez Angers, pe Valea Loire, a fost odata capitala Provinciei Anjou si a dat monarhiei britanice 14 regi, care au condus din 1154 pana in 1485 (cu tot cu„ razboiul de 100 de ani” dintre 1360-1453), printre care Richard Inima de Leu si Henric al V-lea.

Edward Plantagenet

Edward Plantagenet, ultimul vlastar, a fost ucis, la 25 de ani, in Turnul Londrei, din ordinul regelui Henry al VII-lea, primul din dinastia Tudorilor. Uciderea printului, in 1499, a vaduvit Franta de o stirpe cu adevarat regala, stirpea „celor cu sange de dragon, ce-si aveau originea in tinutul getilor si scitilor de la Marea Neagra”. Istoricii francezi spun ca numele originar era de Planta Anu, care se traduce prin „pomul vietii”!

„Negru Voda” de pe Valea Loire

Femeile din aceasta stirpe purtau titlul nobiliar de „Lupoaice”, iar barbatii de „Printul negru”, care aminteste de legendarul Negru Voda autohton, despre care legenda spune ca avea un dragon pe care zbura, cercetandu-si tinuturile, inclusiv Tara Lu-Ana din Muntii Buzaului. In prezent, autoritatile din Angers considera ca 513 ani de „istorie furata” merita scuze din partea casei regale britanice si bijuteriile coroanei britanice, pe care autoritatile le-ar expune in Turnul Aubin, din Angers! O petitie in acest sens va fi inmanata reginei Marii Britanii la inceputul lunii septembrie, cu ocazia festivalului anual Accroche-Cœurs din Angers.

author avatar
Adina Mutar
1.736 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger