AcasăNewsFrankfurt Motor Show: asaltul SUV-urilor

Frankfurt Motor Show: asaltul SUV-urilor

Astazi incepe  unul dintre evenimentele auto dintre cele mai asteptate in Europa. Este vorba despre expozitia auto de la Frankfurt, Internationale Automobil-Ausstellung 2017. Se aude ca vom avea de vazut cateva zeci de premiere mondiale…

Asa dupa cum apreciaza mia toti analistii zonei auto, vom vedea cel mai mare asalt al SUV-urilor din toate timpurile. Aceasta pentru ca orice autovehicul care macar are alura unui SUV sigur isi va gasi un cumparator. Altfel spus, toata lumea vrea un SUV. Iata patru masini care sigur vor face cariera. Si nu numai la Frankfurt.

Hyundai Kona

Hyundai Kona, un model cu dimensiuni reduse, va fi oferit in doua variante de propulsie – 1.0 litri si 1.6 litri – ambele pe benzina. Lista echipamentelor de siguranta include sistemul autonom de franare cu detectarea pietonilor (AEB), monitorizarea unghiului mort (BSD), asistenta la mentinerea benzii de rulare (LKAS), asistenta pentru faza lunga (HBA), monitorizarea atentiei conducatorului auto (DAA) si asistenta la iesirea cu spatele din parcare (RCTA).

KIA Stonic

  Dotat cu un motor alimentat cu benzina 1.0 TGD-i sau cu un diesel 1.6 CRDi, Stonic exceleaza in privinta optiunilor. Atentie, sunt disponibile cinci culori doar pentru plafon, acestea putand fi combinate cu diferinte altele pentru celelate zone ale caroseriei si pentru interior. Incepand din aceasta toamna, Stonic devine cel mai mic membru al familiei de SUV-uri KIA, alaturandu-se modelelor Sorento, Sportage si Niro.

Volkswagen T-Roc

T-Roc este pozitionat sub Tiguan, model cu care imparte si platforma MQB. Portbagajul poate gazdui minimum 445 de litri, iar cu bancheta din spate pliata poate ajunge la 1.290 de litri. Conform oficialilor germani, Volkswagen T-Roc se incadreaza perfect in gama SUV-urilor „de 20.000 de euro”.

Porsche Cayenne

Porsche vine la IAA 2017 cu o reinterpretare a cunoscutului Cayenne. In echiparea de baza, modelul are in dotare un motor turbo de 3 litri care dezvolta 340 CP, in timp ce varianta Cayenne S dispune de un propulsor V6 de 2.9 litri care pune la dispozitia soferului 440 CP.

author avatar
Catalin Dumitrescu
232 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger