AcasăNewsFrancois Hollande va decide asupra statutului de Prima Doamna al Valeriei Trierweiller

Francois Hollande va decide asupra statutului de Prima Doamna al Valeriei Trierweiller

Presedintele Frantei, Francois Hollande, a tinut o conferinta de presa despre reformele ce ar trebui sa intareasca economia Frantei, dar a fost asaltat de jurnalisti asupra alegerii intre cele doua iubite.

Hollande a fost innebunit de ziaristi pe chestiuni private

Hollande a fost in direct din toate punctele de vedere. Jurnalistii prezenti la conferinta erau dotati cu tablete si laptopuri, transmitand in timp optim toate raspunsurile  presedintelui la intrebarile despre cele doua femei din viata lui, Valerie Trierweiller, „oficiala” care inca se afla in spital, si actrita Julie Gayet, care a cauzat depresia primei.

Pe Tweeter, Facebook si pe alte retele de socializare, patania lui Hollande a fost aproape in direct. El a admis iritat ca trece printr-o perioada grea a vietii sale private. Si-a luat angajamentul ca va lua o decizie privind statutul de Prima Doamna al Valeriei Trierweiller, pana la vizita oficiala in Statele Unite, si a asigurat pe toata lumea ca securitatea sa si a Frantei nu au fost puse in pericol niciodata, pentru ca „oriunde s-a deplasat a beneficiat de dispozitiv complet de paza si protectie”!

author avatar
Adina Mutar
113 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger