AcasăNewsFrancois Hollande starneste Perestroika in Europa!

Francois Hollande starneste Perestroika in Europa!

Francois Hollande nici nu s-a trezit bine ca proaspat presedinte socialist al Frantei si liderii UE deja i-au preluat agenda de lucru. Ceva e putred in Europa!

Hollande se simte ca-n bancul cu ”Buna dimineata, soare!”; „Sa traiti, tovarase presedinte!”

Presedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, a anuntat o reuniune extraordinara a liderilor europeni la 23 mai, la Bruxelles.

Proletari din toate tarile uniti-va!

In Piata Bastiliei, francezii de alte nationalitati o puneau de o revolutie socialista

In regim de „urgenta” se va discuta despre mijloacele de relansare a cresterii economice si a ocuparii fortei de munca!Este prima reuniune a sefilor de stat si de guvern din UE cu participarea noului presedinte francez, François Hollande. Van Rompuy a anuntat reuniunea si pe contul sau de Twitter, ca sa aiba acoperire maxima.

Barroso e multumit ca a dat drumul la „motorul cresterii economice”

Si presedintele Comisiei Europene, José Manuel Barroso, a cerut, ieri, guvernelor din UE sa se mobilizeze pentru a pune in practica propunerile in vederea relansarii cresterii economice. Se va lua in discutie cresterea capitalului Bancii Europene de Investitii cu cel putin 10 miliarde de euro, pentru a veni in sprijinul intreprinderilor mici si mijlocii si lansarea unei taxe pe tranzactiile financiare, puncte-cheie in agenda lui Hollande. Barroso a recunoscut ca „motorul relansarii cresterii economice a fost blocat” pana la alegerile din Franta. El a recomandat statelor membre sa reduca taxele pe forta de munca pentru a stimula crearea de noi posturi.

Revolutia socialista din arhivele lui Gorbaciov

Gorbaciov, „omul insemnat” al noii Europe

Cand Hollande s-a trezit, ieri dimineata, in apartamentul sau de 1,86 milioane de euro din Paris, se gandea sa anunte ca renunta la 30% din salariul sau, ca o prima dovada ca se tine de promisiuni. Pachetul salarial, care include si diferite sporuri, se ridica la 248.000 de euro pe an. Apropiatii spun ca Hollande pusese gand rau si casei sale de vacanta de pe Coasta de Azur, ca sa nu dea prilej opozitiei sa-l faca „nomenclaturist”. Prima masura pentru populatie era sa inghete pretul benzinei timp de trei luni. Apoi, urma sa-si aranjeze intalnirile cu liderii europeni. In niciun caz nu s-a asteptat, cand a deschis usa sa plece la serviciu, ca Europa sa-i cada la picioare. Nu citise arhivele lui Gorbaciov, care dezvaluiau strategia izbucnirii unei noi revolutii socialiste in Europa! Liderul sovietic nu era deloc speriat de faramitarea blocului URSS, pentru ca el si aliatii sai croiau o Perestroika la nivel european. In ziarul de maine, aflati despre autorii si infaptuitorii strategiei revolutiei socialiste europene, la care asistam in prezent.

author avatar
Adina Mutar
921 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger