AcasăNewsFrancois Hollande, somat sa aleaga intre iubita si amanta. Sau invers!

Francois Hollande, somat sa aleaga intre iubita si amanta. Sau invers!

Intre „nelegitimii” Hollande si Valerie a intervenit iubita secreta, Julie Gayet

Presedintele Frantei, Francois Hollande, este presat sa clarifice situatia vietii sale amoroase, dupa ce mass media a dezvaluit ca are o relatie cu actrita Julie Gayet.

Hollande a intrat in colimatorul presei dupa ce revista Closer a dezvaluit ca ar avea o relatie secreta, in timp ce nici cea cu Valérie Trierweiler nu este clarificata.

Intre „nelegitimii” Hollande si Valerie a intervenit iubita secreta, Julie Gayet
Julie Gayet

Prima Doamna si nu prea

Ocazia de a lamuri situatia ar fi marti, cu ocazia conferintei de presa pentru lansarea programului economic pe anul 2014. „Presedintelui Hollande probabil ii place sa creada ca viata sa amoroasa este o afacere privata, dar, dat fiind ca el este activ in sfera publica, trebuie sa explice cum stau lucrurile”, transmite BBC. Intrebarea la care trebuie sa raspunda Hollande este daca are intr-adevar o relatie cu actrita Julie Gayet si, daca este asa, ce se va intampla cu partenera sa declarata, Valerie Trierweiler, care locuieste cu el la Palatul Elysee, ca o Prima Doamna, si care urmeaza sa il insoteasca in vizita oficiala in Statele Unite, in februarie.

S-a suparat, dar n-a negat

Jurnalista Valerie Trierweiler, „partenera declarata” a lui François Hollande, dupa critici „relatia nelegitima” a acestuia, nu a dat nicio declaratie presei dupa dezvaluirile privind aventura „concubinului”. Revista Closer a dezvaluit ca François Hollande, in varsta de 59 de ani, are o relatie secreta cu Julie Gayet, in varsta de 41 de ani. Presedintele Francois Hollande a sugerat ca ar putea da in judecata publicatia pentru incalcarea vietii private, dar nu a negat informatiile despre relatia cu Julie Gayet.

author avatar
Adina Mutar
464 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger