AcasăNewsFrancez impuscat la o partida de vanatoare, in Arad

Francez impuscat la o partida de vanatoare, in Arad

(foto: captura B1)

Un cetatean francez care participa la o partida de vanatoare desfasurata in judetul Arad a fost impuscat in zona toracica, joi seara. Victima este in afara oricarui pericol intrucat glontul nu a atins organele vitale.

(foto: captura B1)

Accidentul a avut loc in padurea Grosii Noi din judetul Arad, in timpul vanatoarei de mistreti, organizata legal, la care participa de doua zile alaturi de alti sapte conationali. Anchetatorii au stat de vorba cu toti cei implicati.

Francezul, in varsta de 58 de ani, spune ca nu stie din arma cui provenea glontul si catalogheaza acest incident drept un “accident de chasse” (accident de vanatoare, n. r.).

Medicii de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad au constatat ca glontul a intrat prin zona axilei drepte si a iesit prin piept. „Nu au fost atinse organe vitale, iar starea pacientului este stabila”, a afirmat seful Unitatii de Primire a Urgentelor a spitalului, dr. Monica Puticiu.

Grupul de francezi avea toate documentele legale pentru a participa la vanatoarea de mistreti, iar armele au fost introduse legal in tara cu acest scop, potrivit Biroului de presa al Politiei judetene. Cercetarile continua in acest caz.

author avatar
Alina Costache
167 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger