AcasăNewsFotografii senzationale: a nascut sase copii in trei minute!

Fotografii senzationale: a nascut sase copii in trei minute!

Instantanee unice din sala de nasteri, unde americanca Heather Carroll nascut sase bebelusi intr-un interval de numai trei minute. Heather, originara din Dallas, a stat internata cateva saptamani sub supraveghere intr-un spital din Birmingham, Alabama si a nascut prin cezariana sambata dimineata.

Peste 50 de cadre medicale au asistat la aducerea pe lume la Brookwood Medical Center a cinci fetite si a unui baietel, descrisi drept foarte sanatosi si avand greutati intre 1,73 si 2,35 kg. Heather Carroll poarta acum sase bratari de identificare, cei ii permit sa-si viziteze odraslele. Ea a declarat pentru The Birmingham News ca „este in culmea fericirii”. „Totul este perfect in aceasta dimineata”, a mai spus fericita mamica a sextupletilor, citata de Daily Mail.

„Sunt foarte mandru de taria acestei mame si am numai cuvinte de lauda pentru pregatirea si ingrijirea pe care le-a primit la clinica noastra”, a declarat doctorul Bill McKenzie. Intr-adevar, Brookwood Medical Center s-a pregatit remarcabil. Fiecare dintre cei sase bebelusi a avut o echipa medicala separata care s-a ocupat numai de el.

Heather era insarcinata in 28 de saptamani cand a nascut. Cu 12 saptamani inainte, cei sase fetusi primisera de la medici indicative de la „a” la „f”. Toti sase au venit pe lume tipand de mama focului si respirand singuri, desi in acest moment, pentru siguranta, sunt ventilati artificial.

Cu venirea pe lume a sextupletilor, numarul membrilor familiei Carroll a ajuns la unsprezece, de vreme ce Heather si sotul ei mai aveau trei copii.

Heather Carroll este a doua femeie din Statele Unite care naste sextupleti in luna aceasta, dupa Stacey Carey, care a adus pe lume sase bebelusi in Abington, Pennsylvania, acum doua saptamani.

532 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger