AcasăNewsFOTO SOC: Garda Majestatii Sale? Jos palaria!

FOTO SOC: Garda Majestatii Sale? Jos palaria!

FOTO SOC: Vanatoare de caciuli de garda in buricul Londrei

Centrul Londrei a aratat pentru cateva minute bune halucinant. Scotienii din celebra Garda Regala, una dintre marile atractii de pe malul Tamisei, umblau chiauni prin soarele torid al amiezii, cautandu-si caciulile din blana de urs lasate de pe jos.

FOTO SOC: Vanatoare de caciuli de garda in buricul Londrei. Foto: Daily Mail

Scena stranie, suprinsa in aceste imagini, are totusi o explicatie rationala: Batalionul nr. 1 Scots Guards face repetitii pentru marea parada militara, Trooping the Color, prin care se va celebra oficial Ziua Reginei sambata urmatoare. Ocazie cu care au facut si traditionala poza de grup. Cum caciulile ar fi impedicat sa se vada fetele celor din spate, podoabele inalte din blana de urs au fost scoase si lasate pe jos.

Poza oficiala de grup. Cu caciulile pe cap nu s-a fi vazut cei din spate. Foto: Daily Mail

Cum la Londra, scrie Daily Mail, joi la pranz au fost 27 de grade, soldatii trebuie sa fi simtit o mare usurare cand si-au dat jos blanurile din cap. Mai greu a fost pe urma, cand a inceput operatiunea de identificare a caciulilor, care, din moment ce sunt de uniforma, seamana al naibii intre ele. (Dati click pe poze pentru marire!)

Ducele de Kent, seful Scots Guard, isi inspecteaza trupele
author avatar
Adrian Patrusca
499 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger