AcasăNewsFotbalistul Ianis Zicu, audiat in dosarul prostituatelor de lux

Fotbalistul Ianis Zicu, audiat in dosarul prostituatelor de lux

(foto: sport.bzi.ro)

Fotbalistul Ianis Zicu a fost audiat de DIICOT in calitate de martor in dosarul privind reteaua de prostitutie coordonata de Andreea Marta, sotia fostului sef de cabinet al lui Sorin Blejnar.

(foto: sport.bzi.ro)

Potrivit site-ului gsp.ro, Ianis Zicu a mers marti dimineata, in jurul orei 8.30, la Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) pentru a audieri. Fostul mijlocas a lui Dinamo, care evolueaza acum in Coreea de Sud, la Gangwon FC, a stat la audieri aproximativ doua ore, iar cand a iesit a refuzat sa dea declaratii presei despre ce s-a discutat inauntru. El a mai fost chemat o data pentru audieri, dar atunci a ajuns doar fotbalistul Gabriel Torje in fata procurorilor. Ambii jucatori sunt banuiti ca ar fi avut relatii cu fetele coordonate de Andreea Marta. Tot astazi este posibil sa se prezinte in fata procurorilor, tot in calitate de martor, si Vasile Turcu, un fost finantator de la Dinamo. In acelasi dosar au mai fost audiati si deputatii PNL Ionel Palar si Titi Holban.

Andreea Marta, sotia fostului sef de cabinet al lui Sorin Blejnar este acuzata in acest dosar de racolare de persoane cu o situatie materiala buna carora le-ar fi facilitat intalniri amoroase cu femei in Romania, dar si in Monaco, Elvetia si Italia.

author avatar
Andra Nesu
1.079 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger