AcasăNewsFotbalistii sauditi au refuzat sa tina momentul de reculegere pentru victimele de...

Fotbalistii sauditi au refuzat sa tina momentul de reculegere pentru victimele de la Londra

Scandalos, Daesh si-a facut loc si in sport

Fotbalistii din echipa nationala a Arabiei Saudite au refuzat, ieri, inaintea meciului cu Australia, din preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2018, sa tina un moment de reculegere in memoria victimelor atacului de sambata, de pe London Bridge si Borough Market.

Suporterii din Arabia Saudită susţin că în cultura musulmană nu se obişnuieşte să se ţină momente de reculegere pentru a omagia persoanele decedate

Intr-o fotografie publicata in presa britanica se observa jucatorii australieni aliniati la mijlocul terenului, pentru minutul de reculegere, in timp ce sauditii ignora aceasta actiune si se pregatesc pentru startul partidei. La randul lor, in momentul respectiv, rezervele reprezentativei Arabiei Saudite nu s-au ridicat in picioare, asa cum se obisnuieste. Gestul nationalei din Arabia Saudita i-a nemultumit pe fanii australieni, care cer socoteala pe retelele de socializare. In schimb, suporterii din Arabia Saudita sustin ca in cultura musulmana nu se obisnuieste sa se tina momente de reculegere pentru a omagia persoanele decedate. Echipa nationala de fotbal a Australiei a invins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 3-2, reprezentativa similara din Arabia Saudita, in preliminariile pentru Campionatul Mondial din Rusia 2018. Opt persoane si-au pierdut viata, in timp ce alte 48 au fost ranite dupa ce trei atacatori au intrat cu o furgoneta in pietonii de pe London Bridge, sambata seara, inainte de a-i ataca pe trecatori cu mai multe cutite in zona Borough Market.

author avatar
Catalin Dumitrescu
399 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger