AcasăNewsFotbaliștii FCSB s-au luat la bătaie între ei sub ochii antrenorului

Fotbaliștii FCSB s-au luat la bătaie între ei sub ochii antrenorului

Situația la FCSB este foarte aproape de un fiasco pe toate planurile. Cu un parcurs de coșmar în campionat,  nervii jucătorilor au cedat după înfrângerea echipei în fața Poli Iași, iar în vestiar a început un scandal între veteranii echipei și cei mai tineri. Directorul sportiv al clubului, Narcis Răducan, a recunoscut scandalul, dar a încercat să bagatelizeze incidentul.

Potrivit surselor din lumea sportului, în vestiarul echipei a izbucnit o bătaie după ce Pintilii a ridicat tonul la colegi, în conflict fiind implicaţi veteranul echipei, precum şi Gnohere, Adi Popa şi Vali Creţu. Mai mult, antrenorul cu portarii, cel care este responsabil de pregătirea lui Andrei Vlad, s-a implicat la rându-i în bătaia separată cu greu de restul celor din staff. ”E adevărat că s-au încins puţin spiritele, ceea ce nu e o noutate în intimitatea echipelor de fotbal. Totuşi, aceasta nu a luat deloc amploare. De altfel, începând de azi am activat un nou Regulament de Ordine Interioară pentru care vom avea toleranţă zero”, a spus Narcis Răducan, noul conducător de la FCSB, în exclusivitate pentru ProSport. Din informaţiile neoficiale obţinute până în prezent, asupra celor implicaţi nu vor fi luate măsuri dure, însă pe toţi îi aşteaptă amenzi usturătoare şi promisiunea că la următoarea abatere vor fi nevoiţi să îşi caute alte echipe.

Totul vine la scurt timp după un alt episod care trădează tensiuni mari în vestiarul vicecampioanei din ultimele patru ediţii. După returul cu Alaskert, din turul 2 preliminar al Europa League, Florin Tănase şi-a criticat public, la TV, colegii. Căpitan la FCSB, Tănase a spus că sunt mulţi care nu ar merita să îmbrace tricoul echipei, lucru care l-a făcut şi pe Gigi Becali să îi atragă atenţia fotbalistului, menţionând că acesta şi-a depăşit atribuţiile din ”fişa postului”.

După 6 etape, FCSB ocupă locul 11 în clasament cu doar 4 puncte acumulate. Echipa pregătită de Vergil Andronache are patru înfrângeri consecutive şi va juca joi, de la 21:30, prima manşă din playoff-ul Europa League contra celor de la Vitoria Guimaraes.

author avatar
Filip-Mihael Bodoc
353 afisari

1 COMENTARIU

  1. Bine nici nenea Gigi nu mai nenea Gigi care era el nenea Gigi cand era el nenea Gigi asa cum era el nenea Gigi cand era nenea Gigi-nenea Gigi.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger