AcasăNewsFotbalist din nationala Romaniei, implicat intr-un grav accident rutier

Fotbalist din nationala Romaniei, implicat intr-un grav accident rutier

sursa foto: romaniatv.net

Internationalul de tineret Alexandru Buziuc, echipierul formatiei Gaz Metan Medias, a fost implicat, duminica dimineata, intr-un grav accident rutier.

sursa foto: romaniatv.net

Fotbalistul se afla intr-o masina condusa de un prieten in varsta de numai 19 ani. Cei doi se deplasau pe ruta Bistrita – Suceava, iar in masina cu ei se mai afla si o tanara de numai 17 ani.

In comuna Ilisesti, la numai cativa kilometri de Suceava, in fata masinii a iesit o caruta, iar tanarul sofer nu a mai putat evita impactul, bolidul practic spulberand atelajul, conform Romania TV.

sursa foto: frf.ro

In urma impactului, Buziuc, tanara de 17 ani, dar si carutasul au ajuns in stare grava la spital. Din primele informatii reiese ca barbatul care conducea caruta este vinovat, insa acesta se apara sustinand ca un politist, aflat in apropierea accidentului, i-a solicitat sa intoarca atelajul in mijlocul drumului pentru a-l putea verifica. Carutasul era banuit ca transporta lemne furate.

Ancheta continua, politistii incercand sa stabileasca cu exactitate circumstantele in care s-a produs accidentul.

Alexandru Buziuc, 20 de ani, a mai jucat pentru Sporting Suceava si SC Vaslui inainte sa ajunga la Gaz Metan Medias. Fotbalistul a debutat anul acesta in nationala de tineret a Romaniei, avand deja doua selectii.

author avatar
Cristi Ionita
292 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger