AcasăNewsFotbalist de la Steaua, snopit in bataie pana a lesinat!

Fotbalist de la Steaua, snopit in bataie pana a lesinat!

Incident deosebit de grav in apropierea unui liceu din Capitala. Portarul echipei de juniori de a clubului de fotbal Steaua a fost batut cu bestialitate de un coleg pana si-a pierdut cunostinta.

Alexandru Ungureanu ar fi avut un conflict cu un alt elev din clasa in care invata. De la vorbe s-a trecut la o incaierare in toata regula, iar baiatul in varsta de 17 ani s-a ales cu nasul rupt, leziuni la nivelul fetei, dar si coaste fisurate. In urma loviturilor puternice, fotbalistul a lesinat, conform libertatea.ro. Asa a fost gasit, vineri, cazut in curtea din apropierea unitatii de invatamant, de cateva cadre didactice, care au chemat imediat o ambulanta.

(foto: libertatea.ro)

Medicii i-au acordat primul-ajutor, inainte de a-l transporta la un spital din Capitala. In prezent, portarul echipei de juniori a Stelei este internat, avand nevoie de ingrijiri de specialitate. Din fotografia publicata de sursa citata, pe fata tanarului se vad urmele agresiunii – sportivul are ochii umflati si nasul tumefiat.

Pana la aceasta ora nu se cunosc motivele ce au dus la declansarea conflictului, insa politia a demarat o ancheta pentru a stabili cum s-a produs incidentul in urma caruia Alexandru Ungureanu a ajuns la spital.

1.044 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger