AcasăNewsFotbalist de la Dinamo, condamnat la patru ani de inchisoare pentru viol

Fotbalist de la Dinamo, condamnat la patru ani de inchisoare pentru viol

Mijlocasul Andrei Stanici, una dintre marile sperante ale Clubului de Fotbal Dinamo Bucuresti, a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu executare, pentru viol.

Iar cum sentinta este definitiva, fotbalistul s-a predat, saptamana trecuta, organelor de politie pentru a fi incarcerat.

Conform fanatik.ro, incidentul s-a petrecut in urma cu mai bine de doi ani, cand Stanici a petrecut o zi alaturi de doi prieteni si de mai multe fete. La un moment dat, unul dintre prietenii lui Stanici a vrut sa intretina relatii sexuale cu una dintre fete. Fata nu dorea, dar tanarul a insistat, iar lucrurile au degenerat.

In cele din urma, alaturi de tanarul respectiv a fost acuzat de viol si Stanici, pe nedrept, conform apropiatilor acestuia. Cele doua parti s-au duelat in instanta timp de mai bine de doi ani.

Initial, Stanici a fost condamnat la plata unei amenzi. Procurorii au depus recurs, iar fotbalistul a fost condamnat la inchisoare cu suspendare. Oamenii legii nu au fost de acord nici cu decizia respectiva si au contestat-o, fotbalistul fiind condamnat in cele din urma, definitiv, la patru ani de inchisoare cu executare.

Exista informatii conform carora familia fetei i-ar fi solicitat bani lui Stanici, dar acesta, stiindu-se nevinovat, a refuzat.

La 18 ani, cat avea in momentul incidentului, Stanici jucase deja opt meciuri pentru Dinamo II Bucuresti, in Liga a doua, si se anunta drept o mare speranta a clubului din „Stefan cel Mare”. Mai ales ca preluase talentul unchiului sau, Constantin Stanici, fostul mijlocas de legenda al echipei Sportul Studentesc.

author avatar
Cristi Ionita
1.925 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger