AcasăNewsFotbalist celebru, arestat pentru ca ar fi violator in serie

Fotbalist celebru, arestat pentru ca ar fi violator in serie

Lumea sportului a primit o grea lovitura, sambata seara, dupa ce s-a descoperit ca Darren Sharper, fost campion in NFL (Liga Nord-Americana de fotbal american), este suspect in cel putin doua cazuri de viol.

Sharper (38 de ani), actual comentator sportiv, a fost retinut de fortele de ordine vineri, in Los Angeles, iar sambata a fost eliberat pentru o cautiune de 200.000 de dolari, dupa ce si-a petrecut o noapte dupa gratii.

Sharper este acuzat ca a violat cel putin doua femei, incidentele respective petrecandu-se in octombrie anul trecut si in ianuarie anul acesta. Totusi, politistii se tem ca, de-a lungul timpului, si alte femei i-au cazut prada lui Sharper, dar au evitat sa depuna plangeri pentru ca se tem de celebrul fotbalist.

Darren Sharper a fost campion in NFL cu New Orleans Saints, in 2010, si a fost selectionat de cinci ori in All Star Game-ul din NFL. Sharper este cunoscut si pentru relatiile pe care le-a avut cu cateva vedete de la Hollywood precum Gabrielle Union, dubla nominalizata la MTV Awards, pentru cea mai buna actrita, si Nia Long, tripla castigatoare a Image Awards pentru aparitiile din diferite seriale.

author avatar
Cristi Ionita
272 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger