AcasăNewsFotbalist brazilian, injunghiat in Bucuresti

Fotbalist brazilian, injunghiat in Bucuresti

Fotbalistul brazilian Alexandro Da Silva Santos, in varsta de 26 de ani, a fost injunghiat, vineri seara, intr-un club din Capitala. El spune ca nu-si aduce aminte ce i s-a intamplat si nici cine l-a atacat. Politia face investigatii in acest caz.

Fotbalistul sustine ca i s-a facut rau, la intoarcerea de la club, cand a cand a ajuns in casa iubitei sale. Aici, femeia s-a speriat atat de tare si a chemat ambulanta. Un echipaj SMURD a ajuns imediat la fata locului. Fotbalistul a coborat singur de la etajul doi si a fost preluat de medici. Au intervenit si doua echipaje de politie. La vederea politistilor, tanarul a vrut sa fuga de pe targa. In cele din urma a fost transportat la Spitalul Floreasca si a fost supus unei interventii chirurgicale, pentru ca avea doua plagi injunghiate, potrivit Antena3.

„Nu a depus plangere. Atat el, cat si persoana care-l insotea, erau sub influenta bauturilor alcoolice si confuzi, nu pot da detalii despre ce anume s-a intamplat si unde s-a intamplat”, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, cms-sef Diana Sarca.

Fotbalistul Alexandro Da Silva Santos este legitimat la o echipa din Liga I din India.

139 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger