AcasăNewsFostul stelist Claudiu Raducanu, arestat in Mexic

Fostul stelist Claudiu Raducanu, arestat in Mexic

Claudiu Raducanu a marcat pentru Steaua inclusiv impotriva lui Southampton, in Cupa UEFA

Claudiu Raducanu, fostul atacant al Stelei, a fost arestat in Mexic, fiind acuzat de dare de mita, fals, uz de fals si spalare de bani.

Claudiu Raducanu a marcat pentru Steaua inclusiv impotriva lui Southampton, in Cupa UEFA

Claudiu Raducanu (38 de ani) a fost arestat la Cancun, alaturi de un alt cetatean roman, Gheorghe Claudiu Papara, in varsta de 25 de ani.

Cei doi au fost surprinsi de paznicii unui centru comercial in momentul in care incercau sa scoata din bancomate mai multi bani cu ajutorul unor carduri false.

Conform jurnalistilor mexicani, asupra celor doi barbati s-au gasit peste 60 de carduri, posibil clonate, procurorii apeland la serviciile unor experti cibernetici pentru a stabili cu exactitate daca Raducanu si Papara au folosit carduri clonate.

In momentul in care au fost ridicati de politisti, Raducanu si Papara au incercat sa-i mituiasca pe oamenii legii.

Claudiu Raducanu (38 de ani) a scris istorie in tricoul Stelei, club pentru care a evoluat in perioada 1999-2003 si pentru care a marcat 58 de goluri in 92 de meciuri.

Despre fostul golgeter al Ligii I se poate spune ca a fost un adevarat globe-trotter, el evoluand pentru formatii precum Espanyol Barcelona (Spania), Arminia Bielefeld (Germania), Guangzhou Pharmaceutical (China), Nea Salamina (Cipru), Sorrento (Italia), Khazar Lankaran (Azerbaidjan), Makassar (Indonezia) sau FC Romania (Anglia).

author avatar
Cristi Ionita
318 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger