AcasăNewsFostul socru al liberalului Balasescu, gasit!

Fostul socru al liberalului Balasescu, gasit!

Tatal celei de-a patra sotii a fostului politician Mihai Balasescu ar fi fost gasit, vineri, in Busteni, la cateva zile dupa ce masina condusa de catre Burchel fusese gasita pe raza aceluiasi oras.

Omul a fost descoperit fara suflare, din cate se pare spanzurat, iar anchetatorii nu exclud varianta ca barbatul- despre care se crede ca ar fi fostul socru al liberalului – sa isi fi pus singur capat vietii, conform b1.ro. De altfel, la momentul nenorocirii, respectiv la inceputul lunii, s-a vehiculat ca rudele ar fi gasit un bilet, prin care Burchel le-ar fi spus ca va disparea si nimeni nu va mai sti de el.

Cautat de zile intregi, fiind considerat principalul suspect in cazul uciderii fostului secretar general al PNL, Burchel a fost de negasit, pana vineri, cand oamenii legii au fost sesizati de martori in privinta gasirii unui cadavru. Odata ce au mers in zona in care au fost anuntati ca se afla trupul fara viata, respectiv intr-o padure din Busteni, au descoperit victima, care urmeaza sa fie identificata.

Adrian George Burchel -tatal celei de-a patra sotii a politicianului, femeie de care acesta se despartise in urma cu aproape doi ani- fusese arestat in lipsa, odata ce anchetatorii care au investigat cazul mortii violente a lui Mihail Balasescu au ajuns la concluzia ca acesta ar fi principalul suspect in acest caz crima, fara sa reuseasca sa si dea de urma sa, odata ce s-a facut nevazut, imediat dupa omor.

author avatar
eNational
192 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger