AcasăNewsFostul sef Bancorex ia 4,5 milioane de euro de la BCR

Fostul sef Bancorex ia 4,5 milioane de euro de la BCR

Razvan Temesan

Razvan Temesan, fostul presedinte al Bancorex, a castigat in instanta prima batalie dusa impotriva Bancii Comerciale Romane.

Razvan Temesan

Temesan a primit castig de cauza in dosarul impotriva BCR, din partea Tribunalului Bucuresti, astfel ca acesta ar trebui sa primeasca despagubiri in valoare de circa 4,5 milioane de euro.

Tribunalul Bucuresti a constatat calitatea de salariat a reclamantului in perioada aprilie 2007 – septembrie 2014 pe functia echivalenta in organigrama BCR cu cea de director general exercitata de reclamant in cadrul Bancorex.

Astfel, conform Digi 24, magistratii sustin ca BCR trebuie sa-i achite lui Temesan drepturile salariale aferente perioadei cuprinse intre februarie 2009 si septembrie 2014.

Vorbim despre un salariu de 70.000 de euro lunar plus dobanzile acumulate pana in momentul in care se va face efectiv plata. In plus, Temesan trebuie sa incaseze 100.000 de euro drept daune morale.

Decizia Tribunalului Bucuresti nu este, insa, una definitiva. Ea urmand a fi atacata cu recurs la Curtea de Apel Bucuresti.

author avatar
Cristi Ionita
247 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger