AcasăNewsFostul sef al Directiei Infrastructura din PMB, trimis in judecata

Fostul sef al Directiei Infrastructura din PMB, trimis in judecata

Madalin Dumitru, fostul sef al Directiei Infrastructura din Primaria Capitalei a fost trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie.

Madalin Dumitru este acuzat ca a luat mita in schimbul contractelor pe bani publici pe care le-a acordat unor firme controlate de apropiatii lui.

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie sustin ca reprezentantii firmelor care obtineau contractele cu Primaria cotizau la societatile comerciale detinute de Madalin Dumitru astfel incat fostul sef al Directiei Infrastructura din PMB a castigat aproximativ trei milioane de euro in ultimii patru ani.

Mai mult, reprezentantii firmelor care obtineau contractele cu Primaria au efectuat mai multe lucrari atat la vilele detinute de Madalin Dumitru, cat si la vila detinuta de soacra acestuia.

In cazul lui Madalin Dumitru, procurorii DNA il acuza de luare de mita, trafic de influenta, efectuare de acte de comert incompatibile cu functia, participatie improprie la delapidare, abuz in serviciu, instigare la infractiunea de fals in inscrisuri sub semnatura privata, instigare la infractiunea de spalare de bani si fals in declaratii.

Procurorii au dispus luarea masurii asiguratorii prin instituirea sechestrului asupra unor bunuri mobile si imobile detinute de Madalin Dumitru si au trimis dosarul spre judecare la Tribunalul Bucuresti.

author avatar
Cristi Ionita
234 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger