AcasăNewsFostul sef al BCCO Constanta, trimis de nevasta la schimbat de scutece

Fostul sef al BCCO Constanta, trimis de nevasta la schimbat de scutece

Desi pe INTRAPOL s-au facut apeluri disperate pentru ca sefii de Directii din tara sa ii ofere un loc de munca comisarului sef Aurelian Pavel, se pare ca „oferta” colegilor din tara a fost sublima, dar a lipsit cu desavarsire.

Anca Nedea a declarat ca sotul sau, Aurelian Pavel va fi cel care va intra in concediu de crestere a copilului

Astfel ca, proaspat tatic al unui baietel, fostul sef al BCCO Constanta care a declansat un scandal monstru in MAI dupa publicarea unui document incendiar privind „lista chestorilor lu’ peste” trebuie sa ia o hotarare cu privire la viitoarea sa cariera de politist. Mai ales ca in curand ii expira si detasarea de la SIF Constanta. Numai ca, dupa cum declara in presa locala sotia sa, Anca Nedea, Aurelian Pavel ar putea sfarsi la… schimbatul scutecelor, acesta urmand sa intre in concediu de paternitate.

De remarcat ca si fostul sau subaltern Cristian Lipan intampina dificultati in relansarea carierei profesionale. Pus si el la dispozitie, fostul sef al Serviciului Antidrog a incercat sa devina presedinte al politistilor sindicalisti de la malul marii, numai ca si de aceasta data colegii nu s-au dovedit prea binevoitori, alegandu-si un alt conducator al SNPPC Constanta.

author avatar
Catalin Tache
2.609 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger