AcasăNewsFostul sef al ANAF a fost retinut de procurorii DNA

Fostul sef al ANAF a fost retinut de procurorii DNA

 

 

UPDATE: In jurul orei 12.30, procurorii DNA au decis sa o retina pentru 24 de ore si pe fosta sefa a DIICOT, Alina Bica.

Fostul sef al ANAF a fost retinut de procurorii DNA, marti dimineata, sub acuzatia de complicitate la dare de mita. Serban Pop este suspectat ca ar fi intervenit in favoarea afaceristului Horia Simu, intr-un dosar instrumentat de DIICOT pe numele celui poreclit „Campionul retrocedarilor de la ANRP”.


Potrivit DNA, Serban Pop ar fi primit din partea lui Horia Simu suma de 230.000 de euro, o parte din bani ajungand la fosta sefa DIICOT, Alina Bica. De altfel, si Alina Bica este audiata la aceasta ora la sediul DNA in acest caz. Dupa retinerea sa, Serban Pop a fost dus la Arestul Politiei Capitalei, urmand ca miercuri sa fie prezentat in fata instantei, cu propunerea de arestare prevetiva pentru 30 de zile. „Suma de 230.000 de euro a fost luata de Pop de la Horia Simu, iar la Bica au ajuns 17.500 de euro, pentru clasarea dosarului lui Simu”, au precizat sursele din cadrul DNA

author avatar
Mihai Koblenko
224 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger