AcasăNewsFostul secretar de stat in MJ, Oana Haineala, la DNA

Fostul secretar de stat in MJ, Oana Haineala, la DNA

Oana Schmidt Haineala (foto: antena3.ro)

Al doilea fost secretar de stat in Ministerul Justitiei se afla la aceatsa ora in fata anchetatorilor anticoruptie, audierea sa avand legatura cu recent abrogata Ordonanta de urgenta 13/2017, care aducea modificari Codurilor Penale.

(foto: antena3.ro)

UPDATE: Dupa ce a stat de vorba vreme de cateva ore cu procurorii anticoruptie, Haineala, a parasit sediul Directiei Nationale Anticoruptie.

–-

Oana Schmidt Haineala a ajuns la DNA marti dimineata, cu circa un sfert de ora dupa ora 9, si pana sa ajunga sa dea declaratii in fata procurorilor a precizat ca urmeaza sa fie audiata ca martor. „Nu am participat, eu sunt citata in calitate de martor si este normal ca toate persoanele care s-au aflat in acel context sa fie audiate de colegii mei procurori”, a precizat fosta sefa a CSM, inainte sa intre sa discute cu anchetatorii DNA.

Va amintim ca prezenta sa in fata anchetatorilor anticoruptie vine la doar o zi de cand procurorul Constantin Sima, care la randul sau fusese secretar de stat in cadrul MJ pana de curand, a stat de vorba cu reprezentantii DNA, in calitate de martor dupa cum insusi a precizat, in ancheta privind OUG 13. Dosarul este unul in rem, deschis in urma unor sesizari, din cate au mentionat procurorii.

Cititi si: Augustin Lazar a dat-o afara pe Schmidt Haineala!

154 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger