AcasăNewsFostul pugilist Rudel Obreja, în stare gravă la spital. Diagnosticul crunt pus...

Fostul pugilist Rudel Obreja, în stare gravă la spital. Diagnosticul crunt pus de medici

Rudel Obreja, fostul președinte al Federației Române de Box, se află în prezent în stare critică la spital, în urma unui diagnostic crunt.

Obreja, condamnat la închisoare în dosarul „Gala Bute”, se luptă cu cancerul. Anunțul a fost făcut chiar de soția acestuia, care acuză că fostul pugilist a fost dus târziu la spital.

Rudel Obreja are cancer

Mai mult decât atât, partenera de viață a lui Rudel Obreja este nemulțumită de modul în care fostul președinte al Federației Române de Box ar fi tratat în penitenciar, explicând că i-ar fi încălcate mai multe drepturi.

„Soţul meu este în stare critică la spital. A fost dus la spital în afara penitenciarului foarte târziu, după multe cereri făcute de soţul meu către doctorul din penitenciarul Jilava.

Este prizonier cu gardian în cameră 24 din 24 de ore. Stă acolo şi când este consultat de medic, nu i se respectă secretul actului medical, nu i se respectă dreptul la convorbiri telefonice cu familia chiar dacă legea îi permite. Din 22 iunie, de când a fost internat, el nu poate comunica prin telefon cu familia.”, a declarat soţia lui Rudel Obreja, pentru Romania TV.

Soția acuză: „L-au dus foarte târziu”

Soția lui Rudel Obreja a explicat și cum au fost descoperite problemele de sănătate ale partenerului ei. Aceasta acuză că durerile sale au fost tratate cu indiferență, iar abia târziu s-a luat atitudine în privința bolii soțului ei.

„S-a plâns că are nişte dureri. După ce a fost tratat cu indiferenţă mult timp, a fost trimis în Penitenciarul Jilava fără să i se facă nimic, după carantina din Rahova.

După mutare, s-a plâns în continuare de dureri abdominale care radiau în spate. La un moment dat, a fost trimis la Spitalul Penitenciar Rahova, unde l-au tratat de scolioză. După multe insistențe, a fost trimis la Spitalul Bagdasar Arsenie, dar acolo i s-a spus că nu au secţie de gastro.

I-au făcut o ecografie abdominală și l-au retrimis în penitenciarul Jilava. Din nou acuza dureri, a fost din nou dus … Abia pe 22 iunie a fost trimis la Spitalul Floreasca, unde în urma unei ecografii abdominale s-a hotărât internarea, pentru că acolo apăruse ceva. După CT (computer tomograf n.r), la patru zile distanță se confirmă acest diagnostic îngrozitor, cancer…”, a mai explicat soția fostului președinte al Federației Române de Box.

author avatar
Andreea Vlad
713 afisari

7 COMENTARII

  1. sisgur nevinovat, se curata cam multi corupti in ultimul timp :))))) singuri singurei, karma its a bitch si va musca din ce in ce mai tar,e nu ii mai rabda pamantul

  2. @ Rudel , este dintre sportivii de la Dinamo care mai folosea și expresia ,,too big to fail”, folosită și la alte cluburi și afaceri importante, ? Starea clubului se pare că influențează și viața și sănătatea actualilor și foștilor sportivi, ? Nici cu forurile internaționale ale boxului nu este într-o relație foarte bună, ?

  3. & „Coroborat” cu trecerea de la „gloria comunistă” la cea „capitalistă occidentală”, care întrețin o ,,luptă a contrariilor” „amplificată” de manifestările societății, cu efecte de uzură pe zonele mai „expuse” , ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger