AcasăNewsFostul profesor de la "Jean Monnet": Ceea ce a facut aceasta fata...

Fostul profesor de la „Jean Monnet”: Ceea ce a facut aceasta fata m-a dus intr-o stare deprimatoare

(foto: captura B1TV)

Fostul profesor de sport de la Liceul „Jean Monnet” din Capitala, Dan Octavian Visan, acuzat ca a intretinut relatii sexuale cu o minora, a povestit, in emisiunea „Ultimul cuvant”, de la B1 TV, cum a aflat de invinuirile aduse de eleva, dar si cat de greu i-a fost in momentul in care a fost dus in arest.  „O scuz, nu am cum s-o iert”, a spus Visan despre tanara care a sustinut ca ar fi violat-o.

(foto: captura B1TV)

Fostul profesor de sport a explicat ca el a organizat excursia la Predeal. „Intotdeauna profesorii de sport sunt mai organizati (…) Am organizat eu aceasta excursie. (…) Aveam ore cu ea (eleva care l-a acuzat de viol-n.r), era clasa a XI-a, venea la sport”, a spus Visan, duminica seara, in emisiunea realizata de Ion Cristoiu la B1TV.

Intrebat daca a avut vreun semn (de la alte cadre didactice sau de la elevi) ca fata urma sa depuna o plangere impotriva lui, profesorul a raspuns: „Sub nicio forma nu-mi sta mie in caracter sa abuzez, din punct de vedere fizic, din punct de vedere deontologic, fata de o eleva, fie si de un elev. Va spun cu mana pe inima si cu cea mai mare certitudine ca niciodata n-am crezut ca se va ajunge la asa ceva. N-am auzit absolut nimic. Ne salutam pe holuri, unii dintre ei (elevi-n.r) spuneau ca vor sa mai mearga cu mine intr-o excursie”, a spus Dan Octavian Visan. Fostul profesor de sport a declarat ca a mai vorbit cu eleva, dupa excursie, dar ca nu a mai avut ore cu aceasta.

Visan a spus ca a aflat de la conducerea liceului ca a fost acuzat de viol. Tanarul de 27 de ani a povestit ca momentul in care a fost dus in arest a fost foarte greu pentru el. „Mi s-au inmuiat picioarele. Ceea ce a facut aceasta fata m-a dus intr-o stare pur si simplu deprimatoare, m-a demoralizat total. Am vazut cum prin fata ochilor visele mele se sterg”, a spus Visan. Intrebat ce i-ar spune elevei care l-a acuzat de viol, daca ar intalni-o, fostul profesor a raspuns: „As privi-o si as intreba-o ‘de ce?’ O scuz, nu am cum s-o iert, nu am puterea asta sa iert”, a afirmat Visan.

Fostul profesor de la Liceul „Jean Monnet”, Octavian Visan, a fost eliberat sub control judiciar, la sfarsitul saptamanii trecute, din Penitenciarul Rahova, in urma hotararii Tribunalului Bucuresti, in dosarul in care este acuzat ca a intretinut relatii sexuale cu o eleva minora. Visan a stat in arest preventiv din 18 noiembrie 2011.

671 afisari

3 COMENTARII

  1. Se pare ca activitatea justitiei romane denota o competenta si capacitate profesionala mult limitate, din moment ce pune atata accent, in mod banal si de-a dreptul jenant, pe disecarea aventurilor si santajelor sexuale ale unor adolescenti, de o educatie si valoare morala cel putin indoielnica.
    Oare chiar nimeni nu clocoteste de revolta in fata meschinariei legislativului din Romania, care nu dovedeste un minim interes in a combate adevaratul genocid la care este supus tineretul in ansamblu al acestei tari ? Este un aspect arhicunoscut faptul ca, oricat ar cauta, minorii amatori de dans nu reusesc sa gaseasca vreun local cu aer curat, unde fumatul sa fie interzis cu desavarsire !! Prin urmare, cei care ar dori, in mod firesc, sa-si consume energia fizica in ritmul muzicii, nu pot s-o faca decat inhaland o ceata densa de fum, gudron si nicotina. Nemaivorbind ca in incinta scolilor, atat in toalete cat si in curte, elevii fumeaza cu cea mai larga ingaduinta din partea cadrelor didactice. In conditiile in care fumatul minorilor este interzis acasa de catre parinti, dar permis inafara domiciliului de catre absenta vreunei legi sau de catre nerespectarea vadita a regulamentului scolar, atunci cum de mai aveti tupeul sa puneti intrebarea : PARINTI, AVETI INCREDERE IN SISTEMUL DE INVATAMANT DIN ZIUA DE AZI ?
    Raspuns : DOMNILOR CONDUCATORI, SA VA FIE RUSINE PENTRU IPOCRIZIA DE CARE DATI DOVADA !!!

  2. Si pana la urma cine e vinovat ,nu fata ca pe ia a mancat-o unde nu trebuie.Crek nu a venit profesorul in camera de hotel unde dormea si a luat-o cu forta sa faca sex cu el , a vrut de buna vooie nu. SI mai si baga vrajeli la parinti ca a violat-o, cand ea se simtea bine , normal ca a mancat-o rau de tot in c**.Degeaba profesorul a facut inchisoare. SI cik sunt barbatii vinovati pt violuri, cand colo pe femei le joaca hormonii in ele .Nici nu recunoaste fata ca ia placut , repede i-a zis lu maicasa ca a violato si maicasa normal la politie sa dus .La scoala te duci ca sa inveti nu sa faci ochi dulci la profesorii tineri.

  3. toate curvele se dau violate!bagi un om degeaba in puscarie,numa ca sa-si spele ele imaginea!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger