AcasăNewsFostul procuror Angela Nicolae a ajuns din nou dupa gratii

Fostul procuror Angela Nicolae a ajuns din nou dupa gratii

Angela Nicolae, fost procuror-sef in cadrul Parchetului General, a fost arestata preventiv pentru 30 de zile.

Decizia a fost luata, joi, de magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Este, de fapt, a doua oara cand Angela Nicolae ajunge dupa gratii, ea fiind acuzata inca din octombrie anul trecut de luare de mita si de comiterea altor infractiuni.

Conform Romania TV, Angela Nicolae a solicitat de la Ghaziri Rami, liderul unei retele de evaziune fiscala, 111.715 lei si 1.500 de euro. In schimbul acestora bani, fostul procuror se angaja sa intervina pe langa judecatorii din cadrul CEDO si pe langa procurori pentru a obtine decizii favorabile lui Ghaziri Rami in mai multe dosare.

Angela Nicolae a fost arestata preventiv pe 28 octombrie anul trecut si a stat dupa gratii pana pe 27 mai anul acesta. Pusa in arest la domiciliu, Angela Nicolae a fost eliberata sub control judiciar pe 20 iunie, motivandu-se ca femeia trebuie sa aiba grija de sanatatea copiilor ei.

Totusi, procurorii DNA au adus mai multe dovezi conform carora Angela Nicolae a incalcat termenii eliberarii sub control judiciar, iar magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie le-au dat castig de cauza, astfel ca fostul procuror a fost arestat preventiv din nou.

author avatar
Cristi Ionita
419 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger