AcasăNewsFostul Principe Nicolae aduce in discutie testul de paternitate

Fostul Principe Nicolae aduce in discutie testul de paternitate

La mai bine de un an de cand a fost exclus din linia de succesiune la tron si a ramas fara titlul de „Principe”, rastimp in care s-a vehiculat ca ar fi tatal unui copil nascut de o tanara sibianca pe nume Nicoleta, nepotul Regelui Mihai I iese la rampa pe acest subeict, oferind o serie de lamuriri.

Mai exact, a dorit ca opinia publica sa afle faptul ca si-a manifestat in cateva randuri intentia de a se face in cazul de fata un test de paternitate, in acest sens adresandu-se tinerei care pretinde ca nepotul Regelui ar fi tatal pruncului ei, insa ca niciuna dintre aceste solicitari nu a avut – sustine Nicolae- sorti de izbanda. Concret, fostul principe se declara dispus sa mearga atat el, cat si mama si copilul acesteia, la Institutul de Medicina Legala „Mina Minovici”, din Capitala, in vederea parcurgerii procedurii care sa faca lumina in privinta paternitatii fetitei.

Toate aceste aspecte au fost facute publice prin intermediul unui comunicat postat, joi, pe pagina oficiala de facebook a tanarului Nicolae, semnata de acesta din urma, si din care mai aflam ca o ultima solicitare in aceasta privinta a fost formulata pe 3 septembrie, prin intermediul unui avocat. Si ca „raspunsul a fost un alt refuz ferm”.

Totodata, nepotul Regelui sustine ca e dispus sa-si asume obligatiile legale ce ii revin, in cazul in care testele ADN vor dovedi ca e parintele micutei. „Daca, in urma unui test efectuat la Institutul National de Medicina Legala Mina Minovici rezulta ca sunt tatal copilului doamnei Cirjan, prin declaratie notariala de recunoastere a paternitatii, imi voi asuma toate obligatiile legale care rezulta din aceasta situatie”, a conchis nepotul Regelui Mihai.

sursa foto: Facebook/Nicholas De Roumanie Medforth-Mills

122 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger