AcasăNewsFostul primar al Ploiestiului se confrunta cu afaceristul Dan Capra la DNA

Fostul primar al Ploiestiului se confrunta cu afaceristul Dan Capra la DNA

Confruntare exploziva la sediul din Ploiesti al Directiei Nationale Anticoruptie.

Iulian Badescu, fostul primar din Ploiesti, da ochii cu afaceristul Dan Capra, patronul echipei de fotbal Petrolul Ploiesti si personajul care a depus un denunt impotriva fostului edil.

Ambele personaje se afla in stare de arest preventiv. Iulian Badescu a fost acuzat de procurorii DNA de luare de mita si de abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave. Imediat dupa ce a fost arestat preventiv, Badescu si-a dat demisia din fruntea Primariei Ploiesti si a renuntat la toate functiile avute in Partidul Social Democrat.

Dan Capra a fost arestat preventiv intr-un alt dosar, alaturi de fratele sau, Nicolae Capra, si de Marius Bucuroiu, directorul general al clubului de fotbal Petrolul Ploiesti. Capra este acuzat de constituirea unui grup infractional organizat, evaziune fiscala si spalare de bani.

Iulian Badescu a declarat in mai multe randuri ca a ajuns dupa gratii „probabil in urma unui denunt facut de Dan Capra” si a solicitat o confruntare cu acesta. Confruntarea ar fi trebuit sa aiba loc saptamana trecuta, dar a fost amanata pe motiv ca apararea nu a studiat dosarul.

author avatar
Cristi Ionita
143 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger