AcasăNewsFostul presedinte al CJ Mehedinti, Adrian Duicu, adus la audieri la DNA

Fostul presedinte al CJ Mehedinti, Adrian Duicu, adus la audieri la DNA

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Mehedinti Adrian Duicu a fost adus, luni dimineata, la sediul DNA pentru noi audieri in dosarul in care este judecat pentru trafic de influenta.

Adrian Duicu a fost adus de la Politia Capitalei, acolo unde se afla in arest preventiv pentru trafic de influenta, scrie b1.ro.

Adrian Duicu, Stefan Ponea si Constantin Popescu au fost arestati preventiv in 4 aprilie, printr-o decizie luata de Curtea de Apel Bucuresti, la propunerea DNA, iar ulterior, pe 18 aprilie, presedintele Consiliului Judetean Mehedinti a fost suspendat din functie. Decizia a fost luata dupa ce Prefectura Mehedinti a primit o adresa de la instanta suprema, potrivit careia lui Duicu i s-a respins o contestatie la decizia de arestare preventiva.

Procurorii anticoruptie au inceput urmarirea penala in cazul lui Adrian Duicu pentru trafic de influenta, cumparare de influenta, instigare la dare de mita, permiterea accesului unor persoane neautorizate la informatii nedestinate publicitatii, in scopul obtinerii de foloase necuvenite, instigare la abuz in serviciu si doua infractiuni de folosire a influentei si autoritatii, de catre o persoana care detine o functie de conducere intr-un partid politic, in scopul obtinerii pentru altul de foloase necuvenite.

author avatar
Alina Costache
309 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger