AcasăNewsFostul premier, vizitat de familie la Rahova. Andrei Nastase: “Este un vis...

Fostul premier, vizitat de familie la Rahova. Andrei Nastase: “Este un vis urat”

Fiul cel mare al fostului premier, Andrei Nastase, spune ca familia lui nu si-a revenit dupa condamnarea lui Adrian Nastase (foto)

Adrian Nastase a fost vizitat, ieri, la Penitenciarul Rahova, de sotie si cei doi fii ai sai.  Fiul cel mare al fostului premier, Andrei Nastase, a tinut sa precizeze ca nu si-au revenit dupa condamnarea tatalui sau la patru ani de inchisoare si ca este ca un vis urat din care nu stiu daca s-au trezit sau nu.

Fiul cel mare al fostului premier, Andrei Nastase, spune ca familia lui nu si-a revenit dupa condamnarea lui Adrian Nastase (foto)
Andrei Nastase

„Eu ma bucur sa suntem sanatosi, ca suntem impreuna, suntem o familie unita. Daca reusim sa ramanem asa, vom trece peste absolut orice”, a spus Andrei Nastase. Intrebat daca se asteptau la o decizie de condamnare a tatalui sau, Andrei Nastase a spus ca au incercat sa fie pregatiti si pentru varianta aceasta. „Ne asteptam sa fie bine, cum fiecare si-ar fi dorit. Asta este”, a adaugat Andrei Nastase. El a spus ca pe drumul spre penitenciar a discutat in masina cu mama si cu fratele lui, Mihnea despre aceasta situatie.

„Este greu, nici nu ne-am revenit. Este ca si cum e un vis urat si nici nu stim daca ne-am trezit, daca nu. O sa ne revenim, o sa ne obisnuim cu situatia”, a mai spus Andrei Nastase.

author avatar
eNational
174 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger