AcasăNewsFostul premier Mihai Tudose si-a anuntat plecarea din PSD

Fostul premier Mihai Tudose si-a anuntat plecarea din PSD

Dragnea si Tudose au demonstrat lumii ca educatia data in Braila si Teleorman nu are legatura nici cu codul samurailor si nici cu protocolul

Demisie sonora in PSD: fostul sef al Guvernului a ales sa paraseasca tabara social-democrata. Mihai Tudose a facut un anunt in acest sens in urma cu scurta vreme, dezvaluind si catre ce partid se indreapta.

Declarandu-se nemultumit de nemultumit de actuala conducere a formatiunii politice, Mihai Tudose isi face publica hotararea de a pleca, dupa 27 de ani, din Partidul Social Democrat printr-o postare pe Facebook, mesajul fiind transmis in cursul acestei dupa-amieze.  Fostul sef al Executivului sustine ca a avut mai multe discutii, in ultima perioada, atat cu social-democrati, cat si cu oameni care nu fac parte din sfera politicului, „concluzia fiind aproape unanima: nu se mai poate! Aceasta atitudine a oamenilor m-a condus la una dintre cele mai grele decizii: demisia din PSD ca ultim gest de delimitare fata de acest mod de a conduce partidul si tara. Daca gestul meu va fi inteles si va duce la imbunatatirea lucrurilor in PSD m-as bucura sincer…”.

Totodata, Tudose anunta ca a decis ca se va alatura PRO Romania, formatiunea condusa de catre Victor Ponta, catre care, dupa cum multi isi amintesc, s-a indreptat, recent, si senatorul Adrian Tutuianu, fost lider al PSD Dambovita.

author avatar
Cristina Stefan
267 afisari

1 COMENTARIU

  1. De ce nu deschide partid klingonianul? Sub sloganul~La noi la Brăila la Tanti Elvira adesea Terente trecea și ne alinia si pe la spate cu paloșul în plete ? ne alinta și ne mângâia și ne bucura…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger