AcasăNewsFostul premier Ciolos, accident in Dambovita

Fostul premier Ciolos, accident in Dambovita

Fostul sef al Guvernului si sotia sa au avut parte de emotii nedorite, dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de un alt autoturism.

UPDATE: La cateva ore dupa ce s-a aflat despre accidentul in care a fost implicata, deunazi, masina la bordul careia se afla fostul sef al Executivului, Dacian Ciolos a postat un mesaj pe contul sau de Facebook, in care confirma vizita facuta la Magicamp, fara, insa, sa faca referire la episodul prim mentionat. „De multa vreme intentionam sa merg sa vad copiii de la Magicamp pe care Vlad si Melania, avand o multime de voluntari inimosi alaturi, ii reimpaca cu viata si-i ajuta sa-si regaseasca zambetul dupa ce au trecut sau chiar inca trec prin momente grele chiar si pentru un adult”, noteaza, printre altele, fostul prim-ministru.

Din primele date rezulta ca Valerie si Dacian Ciolos nu au fost raniti in urma impactului produs pe raza judetului Dambovita, din cate anunta Antena 3, fiind vorba despre un accident soldat – din fericire – doar cu pagube materiale.

Pare-se ca fostul premier se afla in judetul amintit, intr-o vizita la Magicamp.

Ramane de vazut daca fostul premier va alege sa faca precizari pe acest subiect.

260 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger