AcasăNewsFostul prefect de Gorj "loveşte" din nou: prins pentru a treia oară...

Fostul prefect de Gorj „loveşte” din nou: prins pentru a treia oară la volan, deși nu are permis. Folosea ilegal şi un girofar (VIDEO)

Fostul prefect de Gorj „loveşte” din nou la volanul maşinii sale: a fost surprins joi seară la volanul autoturismului său, deși permisul de conducere i-a fost suspendat din motive medicale.

Dan Ilie Morega a fost filmat în timp ce gonea pe străzile din municipiul Târgu Jiu, având un girofar pe mașină și dând flash-uri șoferilor din față pentru a-i face loc, anunţă Digi24.

Folosea ilegal un girofar

Dan Ilie Morega a fost filmat în timp ce gonea pe străzile din municipiul Târgu Jiu. Acesta folosea ilegal un girofar și a depășit pe contrasens, călcând linia dublă continuă.

Reprezentanții IPJ Gorj susțin că bărbatul riscă acum un al treilea dosar penal pentru conducere fără permis și folosirea ilegală a girofarului.

A postat un banc

În urma acestei situaţii, Morega face haz de necaz. Acesta a publicat o postare pe pagina sa de Facebook, însoţită de următorul mesaj:

„Mă opreşte nenea poliţistul:

– Ce căutaţi cu maşina pe trotuar?

– Păi pe unde să merg fără permis? Că pe stradă n-am voie!”

Altfel, Dan Ilie Morega nu crede că permisul său de conducere a fost retras şi a anunţat că îi va da în judecată pe poliţiştii care l-au oprit.

author avatar
Andrei Ștefan
494 afisari

5 COMENTARII

  1. E deja un pericol pe sosele.
    Ce asteapta procurorii, vreun deces ?
    Astia au fost sefii din institutii.
    Li se pare ca sunt intangibili, ca sunt zei, ca toti trebuie sa se inchine la ei Mai ales ca ăsta a terminat studiile la…”Stefam Gheorghiu” scoala boerilor PCR.Sa vada si generatia pro cam cine conducea statul pe vremea impuscatului ..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger