AcasăNewsFostul patron al ziarului "Atac la persoana", Mihai Ghezea, a fost eliberat

Fostul patron al ziarului „Atac la persoana”, Mihai Ghezea, a fost eliberat

Retinut miercuri pentru acuzatii de santaj, fostul patron al ziarului „Atac la persoana”, Mihai Ghezea, a fost eliberat. Judecatorii au decis sa nu ii dea mandat de arestare. Decizia a fost atacata cu recurs.

Anchetatorii il suspecteaza pe Ghezea ca l-ar fi santajat pe omul de afaceri Ioan Niculae, patronul InterAgro si al echipei Astra Ploiesti.

In luna aprilie, intre InterAgro si „Atac la persoana” a fost incheiat un contract de publicitate, una dintre clauzele contractuale fiind aceea ca ziarul sa se abtina de la a publica materiale care sa aduca atingere sau sa afecteze companiile lui Niculae sau imaginea sa personala. Valoarea contractului era de 1.000 de euro lunar, la debut fiind platit un avans pe trei luni.

Dupa primele trei luni, Ghezea a reziliat contractul si a publicat un material jurnalistic ce viza viata personala a lui Ion Niculae.

Potrivit surselor citate, rezilierea brusca a contractului a venit ca urmare a faptului ca Ghezea dorea majorarea sumei prevazute in document. Asa se face ce, in luna iulie, patronul de la Astra Ploiesti a depus o plangere penala la politie acuzandu-l pe Ghezea de santaj.

308 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger