AcasăNewsFostul parlamentar Dumitru Puzdrea, găsit mort. Poliția a deschis o anchetă

Fostul parlamentar Dumitru Puzdrea, găsit mort. Poliția a deschis o anchetă

(foto: Facebook)

O veste a căzut ca un trăsnet asupra familiei unui fost parlamentar și om de afaceri din România. Din primele informații, acesta a fost găsit fără suflare în casă. La fața locului se fac cercetări, oamenii legii deschizând un dosar de moarte suspectă.

Conform primelor date, fostul deputat și om de afaceri Dumitru Puzdrea a murit miercuri, acesta fiind găsit fără suflare, dimineață, înainte de ora 8:00, de către soția sa, cu urme de sânge pe cap și pe brațe, conform realitatea.net. Deocamdată nu se cunosc exact condițiile în care a sfârșit fostul politician în vârstă de 80 de ani.

sursa foto: cdep.ro

Polițiștii fac cercetări/S-a deschis dosar de moarte suspectă

Cazul a fost preluat de Serviciul Omoruri de la Poliția Capitalei. A fost deschis un dosar de moarte suspectă, iar oamenii legii fac cercetări la fața locului și adună informații menite să lămurească exact condițiile în care s-a produs decesul bărbatului.

Din câte s-a mai aflat, la fața locului a intervenit un echipaj SMURD, iar cadrele medicale nu au mai putut face nimic decât să constate decesul.

Dumitru Puzdrea este cunoscut ca fost parlamentar, dar și om de afaceri. Născut în 17 octombrie 1942 în județul Gorj, a fost deputat de Neamț. Dumitru Puzdrea a fost ales în legislatura 2000-2004 pe listele PRM, potrivit Wikipedia, iar în legislatura 2004-2008 a fost ales pe listele PRM, în iunie 2005 a trecut la PNL.

Omul de afaceri a ridicat complexul comercial Flora din cartierul Dămăroaia, în spatele Casei Presei Libere.

author avatar
Andrei Coman
476 afisari

14 COMENTARII

  1. N-AU DELOC IMAGINATIE CHINEZII ASTIA….CREDEAM CA-L FAC PACHET LA GEAMANTAN,CA PE CEILALTI DIN ILFOV…

  2. puzdrea,puzdrea-ala cu complexul „Flora” :
    -acu 20 de ani pe la 10 dimineatza intentionam sa ajungem acolo
    trecind prin parcul Herastrau, absolut gol, evident parcul;

    bing,bing,bing,alerta!
    -ne intoarcem,
    Tolontan cu mutra ravashita,
    parea ca ne calca pe urme…..groaznic feeling!

    • FLORA….CARTIERUL GENERAL AL AFACERILOR OMAR HAISSAM-TIGARI FARA TIMBRU…ARME…DROGURI….PUZDREA ERA DOAR PERDEA DE FUM PENTRU PETROV-QIOMBETE….CUPLUL PANDELE-FIREA….SI MULTI ALTII CU MAFIA IMOBILIARA ILFOV-SNAGOV-PIPERA-TUNARI

      • PETROV-QIOMBETE PETROV-QIOMBETE PETROV-QIOMBETE PETROV-QIOMBETE PETROV-QIOMBETE PETROV-QIOMBETE PETROV-QIOMBETE PETROV-QIOMBETE PETROV-QIOMBETE PETROV-QIOMBETE PETROV-QIOMBETE PETROV-QIOMBETE PETROV-QIOMBETE PETROV-QIOMBETE PETROV-QIOMBETE PETROV-QIOMBETE PETROV-QIOMBETE PETROV-QIOMBETE PETROV-QIOMBETE PETROV-QIOMBETE PETROV-QIOMBETE PETROV-QIOMBETE PETROV-QIOMBETE PETROV-QIOMBETE PETROV-QIOMBETE PETROV-QIOMBETE PETROV-QIOMBETE PETROV-QIOMBETE PETROV-QIOMBETE PETROV-QIOMBETE PETROV-QIOMBETE PETROV-QIOMBETE PETROV-QIOMBETE PETROV-QIOMBETE PETROV-QIOMBETE PETROV-QIOMBETE PETROV-QIOMBETE PETROV-QIOMBETE PETROV-QIOMBETE PETROV-QIOMBETE PETROV-QIOMBETE PETROV-QIOMBETE PETROV-QIOMBETE PETROV-QIOMBETE PETROV-QIOMBETE PETROV-QIOMBETE PETROV-QIOMBETE PETROV-QIOMBETE PETROV-QIOMBETE PETROV-QIOMBETE PETROV-QIOMBETE PETROV-QIOMBETE PETROV-QIOMBETE PETROV-QIOMBETE PETROV-QIOMBETE PETROV-QIOMBETE PETROV-QIOMBETE PETROV-QIOMBETE PETROV-QIOMBETE PETROV-QIOMBETE PETROV-QIOMBETE PETROV-QIOMBETE PETROV-QIOMBETE PETROV-QIOMBETE PETROV-QIOMBETE PETROV-QIOMBETE PETROV-QIOMBETE PETROV-QIOMBETE PETROV-QIOMBETE PETROV-QIOMBETE PETROV-QIOMBETE PETROV-QIOMBETE PETROV-QIOMBETE PETROV-QIOMBETE PETROV-QIOMBETE PETROV-QIOMBETE PETROV-QIOMBETE PETROV-QIOMBETE PETROV-QIOMBETE PETROV-QIOMBETE PETROV-QIOMBETE PETROV-QIOMBETE PETROV-QIOMBETE PETROV-QIOMBETE PETROV-QIOMBETE PETROV-QIOMBETE PETROV-QIOMBETE PETROV-QIOMBETE PETROV-QIOMBETE

  3. Dacă n-a murit de moarte bună atunci mai degrabă i s-a înscenat retragerea decît a fot omorît. Va trăi bine în poate alte locuri, cu alt nume sau va avea altă misiune. La fel ieri unul Ivan.
    „Miliardarul bihorean Viorel Micula, unul din patronii European Drinks, ar fi dat nas în nas cu „mortul” Dinu Patriciu într-o mare bancă din Viena la sfârșitul toamnei, în acest an! Viorel Micula era însoțit de fiul său, „celebrul” Victoraș, și l-a salutat pe Patriciu iar acesta i-a răspuns la salut”

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger