AcasăNewsUPDATE:Fostul ministru Valeriu Tabara, ranit intr-un accident rutier, in apropiere de Timisoara

UPDATE:Fostul ministru Valeriu Tabara, ranit intr-un accident rutier, in apropiere de Timisoara

(foto: dcnews.ro)

UPDATE:  Fostul ministru al Agriculturii, in varsta de 63 de ani, se afla singur la volanul unui Logan. In jurul orei 15.00, politicianul a pierdut controlul asupra volanului, a intrat intr-un cap de pod si s-a rasturnat. In accident nu a mai fost implicat niciun alt autovehicul.

„Se pare ca nu este atat de grav accidentul, persoana incarcerata a fost transportata la spital. Conducatorul auto era, din cate stiu, in stare de constienta. Drumul nu era acoperit de zapada sau polei. Se vor stabili imprejurarile in care s-a petrecut accidentul”, a declarat Madalina Mezdrea, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Timis, potrivit Romania TV.

Politicianul a suferit mai multe contuzii in zona bazinului si  are cateva rani la nivelul fetei. „Au intervenit o autospeciala de descarcerare si, din informatiile pe care le detin, o ambulanta cu medic specialist. Valeriu Tabara este stabilizat, constient, si are policontuzii in zona bazinului si la fata, probabil de la airbag. Nu se stie inca daca este o fractura la nivelul bazinului, dar este constient si nu au fost afectate organe cu functii vitale”, a explicat Mihai Benga, seful Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Banat.

Fostul ministru Valeriu Tabara a fost implicat intr-un grav accident auto in judetul Timis. Impactul a avut loc la iesirea din localitatea Izvin inspre Recas, la numai 20 de kilometri de Timisoara.

(foto: dcnews.ro)

Potrivit site-ului „Opinia Timisoarei”, un echipaj de pompieri s-a deplasat la fata locului pentru a interveni. Din primele informatii, se pare ca soferul a pierdut controlul volanului si a intrat intr-un cap de pod, dupa care autoturismul s-a rasturnat. Echipa de descarcerare a ajuns si ea la locul accidentului. Fostul ministru al Agriculturii a suferit rani usoare si a fost transportat la spital pentru mai mult investigatii si ingrijiri medicale.

author avatar
Andra Nesu
206 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger