AcasăNewsFostul ministru Valerian Vreme, audiat la DNA

Fostul ministru Valerian Vreme, audiat la DNA

Valerian Vreme, fostul ministru al Comunicatiilor, a fost audiat, marti, la sediul din Bucuresti al Directiei Nationale Anticoruptie.

Valerian Vreme a fost audiat in dosarul „Posta”, dosar in care Constantin Fecioru, fost secretar de stat, este arestat la domiciliu pentru ca a participat la distribuirea corespondentei Postei Romane, fara incasarea pretului serviciului.

Valerian Vreme a fost chemat ca martor la audieri, dar procurorii DNA il banuiesc ca a distribuit felicitari prin Posta Romana in mod ilegal.

Oamenii legii sustin ca Vreme a distribuit 14.280 de felicitari de Craciun electorilor lui din Bacau, fara a achita contravaloarea serviciului prestat de Posta Romana.

In schimb, Vreme se apara spunand ca „s-au lamurit, cred, lucrurile in privinta neimplicarii mele in acest dosar. Exista dovezi ca felicitarile au fost platite. Au fost facute de fabrica de timbre de la Posta Romana si au fost platite. Eu, personal, le-am platit. Sunt chitantele toate, deci aceste aspecte le-am lamurit”.

Fostul ministru al Comunicatiilor a parasit sediul DNA dupa aproximativ doua ore.

author avatar
Cristi Ionita
138 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger