AcasăNewsFostul ministru Sebastian Vladescu acuza: Romanii sunt de vina pentru criza economica...

Fostul ministru Sebastian Vladescu acuza: Romanii sunt de vina pentru criza economica din tara

Acertisment. Sebastian Vladescu sustine ca romanii asteapta in van majorarea salariilor

Fostul ministru de Finante Sebastian Vladescu a aflat cauza crizei si a recesiunii economice  din Romania, Fostul demnitar afirma ca singurii vinovati sunt romanii ahtiati dupa castiguri mari.

Acertisment. Sebastian Vladescu sustine ca romanii asteapta in van majorarea salariilor

Vladescu sustine ca romanii trebuie sa-si schimbe pozitia  fata de fenomenul economic (recesiunea) la care asistam si ai carui “victime” suntem. Fostul ministru al Finantelor considera ca, in ultimii trei ani,  antreprenorii si oamenii de rand au tot asteptat revenirea la castigurile din 2008. Vladescu afirma ca prelungirea recesiunii economiei romanesti este din vina oamenilor de afaceri, care doresc cu tot dinadinsul sa realizeze profiturile estimate in planurile lor de afaceri din 2008, fara sa vada ca, intre timp, datele economice s-au schimbat profund.

De asemenea, Vladescu sustine ca o buna parte din vina pentru prelungirea recesiunii apartine chiar oamenilor simpli, care asteapta in van cresterea salariilor.  Acestia au avut venituri mari in 2008, cand au contractat o serie de credite, iar acum platesc ratele acelor imprumutri, dar din venituri mult mai mici. Drept urmare, banii care le raman in urma achitarii ratelor abia mai ajung pentru subzistenta, iar romanii nu-si mai pot permite cumpararea altor produse realizate de industria romaneasca, fapt ce duce la prelungirea recesiunii in acest important sector al economiei din Romania.

author avatar
Arpad Dobre
615 afisari

3 COMENTARII

  1. Vladescu zice ca toti romanii sunt vinovati. Incorect.Eu spun ca numai politicienii au vina ,indifernt de culoarea politica, inclusiv conu Vladescu.

  2. Ce mare dreptate are omida asta paroasa si umflata cu bani de furat.Asa este, pentru ca ne-am lasat furati atatia ani, pentru ca suntem lasi si usor de manipulat si pentru ca stam si vegetam ca legumele in loc sa-i luam de galci pe mafiotii portocalii si al lor stapan, purtam intreaga vina a crizei in care ne tin astia de 22 de ani.Daca reusesti sa infiripi o afacere profitabila, imediat vine mafia statala portocalie din institutiile statului mafiot si ori iti da in cap ori iti fura afacerea.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger