AcasăNewsFostul ministru Ioana Petrescu trece la Pro Romania

Fostul ministru Ioana Petrescu trece la Pro Romania

Ioana Petrescu

„Am decis sa intru in Partidul Pro Romania!”, a anuntat luni in jurul pranzului Ioana Petrescu, fosta detinatoare a portofoliului Finantelor in Guvernul Ponta.

Ioana Petrescu a facut publice si motivele pentru care a ales sa treaca in tabara Pro Romania. „Am facut acest pas cu convingerea ca nu pot schimba lucrurile care cred eu ca nu functioneaza cum trebuie doar comentand de pe margine. Pentru a indrepta lucrurile care, in ultima vreme, merg intr-o directie periculoasa pentru intreaga societate, este nevoie de vointa politica (…) Cred ca oamenii asteapta de la clasa politica mai mult profesionalism si viziune si am convingerea ca Pro Romania poate oferi aceste lucruri, in interesul romanilor, indiferent de statutul lor social sau de varsta. (…) Eu am ales Romania acum 5 ani. Si astazi am ales Partidul Pro Romania pentru a ma implica si politic in dezvoltarea si modernizarea acestei tari. Am convingerea ca, unindu-ne fortele, vom face din nou ca Romania sa insemne “acasa” pentru toti cetatenii sai”, a transmis Petrescu, intre altele, pe pagina sa de Facebook.

In ultimele zile, mai multi social-democrati au ales sa treaca la Pro Romania, formatiunea fostului premier Ponta. Fostul ministru, in varsta de 37 de ani, si-a anuntat decizia de a se alatura acestui partid dupa ce zilele trecute si fostul ministru al Sanatatii, Nicolae Banicioiu, dar si ex-ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre, isi faceau publica hotararea de a se alatura echipei din care fac parte Ponta, Daniel Constantin si Sorin Cimpeanu.

author avatar
Cristina Stefan
190 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger