AcasăNewsFostul ministru Adriana Ticau, la DNA Bucuresti

Fostul ministru Adriana Ticau, la DNA Bucuresti

sursa foto: europeanul.org

Adriana Ticau, ministru al Comunicatiilor in perioada iulie-decembrie 2004, a ajuns, miercuri dimineata, la sediul DNA Bucuresti.

sursa foto: europeanul.org

Fostul ministru este audiat in deja celebrul dosar Microsoft. Conform b365.ro, Adriana Ticau, in calitate de ministru, a avizat proiecte de lege prin care firmele Fujitsu si SIVECO erau favorizate.

Adriana Ticau este al treilea fost ministru audiat la DNA in dosarul Microsoft, dupa Daniel Funeriu si Gabriel Sandu.

Adriana Ticau este acuzata in acest dosar de comiterea mai multor infractiuni precum abuz in serviciu, luare de mita, trafic de influenta sau spalare de bani.

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie sustin ca Ticau a aprobat si bugetul pentru derularea Programului „Sistem Educational Informatizat” si respectiv pentru proiectul ce a vizat licentierea Microsoft, desi documentele nu erau intocmite conform normelor legale.

Adriana Ticau, 44 de ani, s-a nascut la Galati, si a absolvit Facultatea de Automatica si Calculatoare Iasi si Facultatea de Matematica Iasi. Este membru al Consiliului National al Partidului Social Democrat, iar din februarie 2007 este vicepresedinte al Comisiei de Transport si Turism a Parlamentului European.

author avatar
Cristi Ionita
276 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger