AcasăNewsFostul manager al Alexandrei Stan, sapte luni cu suspendare

Fostul manager al Alexandrei Stan, sapte luni cu suspendare

Anul trecut, Alexandra a mancat o bataie sora cu moartea de la fostul ei manager

Interpreta „Mr. Saxobeat”, piesa al carei clip apare chiar alaturi de fostul sau manager, a avut un prim castig de cauza in instanta, in procesul in care l-a actionat in judecata pe Marcel Prodan.

Astfel, magistratii Judecatoriei Constanta au decis, vineri, o sentinta de sapte luni de inchisoare cu suspendare pe numele lui Marcel Prodan, tanarul care, in vara lui 2013, era managerul Alexandrei Prodan. Dupa cum se stie, dupa scandalul iscat la momentul respectiv, cantareata l-a acuzat pe barbat de agresiune, dupa incidentul reclamat, tanara fiind surprinsa cu ochiul drept invinetit.

Mai mult, magistratii au decis ca Prodan trebuie sa ii plateasca solistei daune morale de 10.000 de euro, dar si daune materiale in valoare de 193 de euro, reprezentand cheltuieli pentru ingrijirile medicale de care a beneficiat solista.

Insa dupa cum mentionam, decizia de vineri este in prima instanta, ca urmare nu  e definitiva, astfel ca poate fi atacata cu apel in termen de zece zile de la pronuntare.

Iata, integral, motivarea deciziei instantei:

„Solutia pe scurt: In baza art.180 alin.2 C.pen. 1969 cu retinerea art.5 alin.1 C.pen. 2009 condamna pe inculpatul PRODAN VASILE-MARCEL la pedeapsa de 7 (sapte) luni inchisoare pentru savarsirea infractiunii de loviri sau alte violente. In baza art.81 C.pen. 1969 suspenda conditionat executarea pedepsei inchisorii pe un termen de incercare de 2 ani si 7 luni calculat conform art.82 alin.1 C.pen. 1969. In baza art.404 alin.2 C.proc.pen. atrage atentia inculpatului asupra dispozitiilor art.83 si 84 C.pen. 1969 referitoare la revocarea suspendarii conditionate a executarii pedepsei in cazul savarsirii unei noi infractiuni pe durata termenului de incercare ori in cazul neindeplinirii, cu rea-credinta, a obligatiilor civile stabilite prin prezenta. In baza art.404 alin.4 lit.f C.proc.pen. raportat la art.163 alin.3 C.proc.pen. dispune restituirea catre partea civila STAN ALEXANDRA-IOANA, la data ramanerii definitive a prezentei, a unei pile de unghii atasata in plic la dosarul de urmarire penala – f. 122. in baza art. 397 alin.1 raportat la art.25 alin.1 C.proc.pen., cu retinerea art.1.357, 1.387 si 1.391 C.civ. admite in parte actiunea civila exercitata de persoana vatamata STAN ALEXANDRA-IOANA in contradictoriu cu inculpatul. Obliga inculpatul la plata catre partea civila a sumei de 193 de EURO la cursul B.N.R. din ziua platii cu titlu de daune materiale reprezentand cheltuieli cu ingrijirea medicala si 10.000 de EURO cu titlu de daune morale la cursul B.N.R. din ziua platii. In baza art.272 raportat la art.274 alin.1 C.proc.pen. obliga inculpatul la plata catre stat a sumei de 1.000 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare (500 de lei din faza de urmarire penala si 500 de lei din faza de judecata). Cu drept de apel in termen de 10 zile de la comunicarea copiei de pe minuta. Pronuntata in sedinta publica, astazi, 19.02.2016”.

351 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger