AcasăNewsFostul jurnalist Dragos Nedelcu, retinut pentru evaziune fiscala

Fostul jurnalist Dragos Nedelcu, retinut pentru evaziune fiscala

Jurnalistul Dragos Nedelcu, fostul sef de proiecte editoriale speciale din Grupul Realitatea-Catavencu, a fost retinut, marti seara, de procurorii DIICOT.

Atat Nedelcu, cat si sotia sa, de asemenea retinuta, sunt considerati personaje principale intr-un dosar de spalare de bani si evaziune fiscala.

Nedelcu, apropiat al afaceristului Sorin Ovidiu Vintu, era capul unei retele ce reusea sa spele bani prin intermediul unor firme fantoma.

Conform B1 TV, Dragos Nedelcu, sotia acestuia, dar si Bogdan Viorel Mitu au fost retinuti marti seara, iar miercuri vor fi prezentati magistratilor cu propuneri de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Sursa amintita precizeaza ca prejudiciul din acest dosar se ridica la circa 15 milioane de euro, iar procurorii au pus deja sechestru pe mai multe imobile si pe sase masini detinute de familia Nedelcu.

Dragos Nedelcu a fost redactor sef adjunct la saptamanalul economic „Capital”, sef proiecte editoriale speciale in Grupul Realitatea-Catavencu, administrator al televiziunii The Money Channel si membru in Consiliul de Administratie al Realitatea Media.

sursa foto: curentul.info

author avatar
Cristi Ionita
503 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger