AcasăNewsFostul iubit al Rihannei, arestat in Franta pentru viol

Fostul iubit al Rihannei, arestat in Franta pentru viol

Rapperul american Chris Brown, acuzat de viol de o tanara in varsta de 24 de ani, a fost arestat la Paris.

Rapperul si alti doi barbati – garda sa de corp si un prieten – au fost retinuti luni si nu au fost inca eliberati. Daca va fi gasit vinovat, Brown, in varsta de 29 de ani, risca o pedeapsa de pana la 15 ani de inchisoare, potrivit legislatiei franceze.

Fapta ar fi avut loc in noaptea de 15 spre 16 ianuarie, intr-un hotel de lux din Paris. Artistul ar fi cunoscut-o pe presupusa victima intr-un club de noapte si ar fi convins-o sa il insoteasca in camera de hotel, impreuna cu mai multe femei. Tanara spune ca a fost violata dupa ce a ramas singura cu rapperul. De ea ar fi abuzat si un prieten al lui Chris Brown, precum si garda de corp a rapperului. Aceasta nu este prima data cand Chris Brown este acuzat de viol. In mai 2018, acesta a fost dat in judecata de o femeie care a spus ca a fost violata de cantaret in februarie 2017. Brown a avut in ultimii ani mai multe probleme cu justitia. In 2009 a fost condamnat pentru ca a batut-o pe cantareata Rihanna, pe atunci iubita lui, cu putin timp inainte de gala Grammy din acel an. In 2016, a fost arestat si pus sub acuzare pentru atac cu arma letala. Chris Brown a vandut peste 30 de milioane de albume si 75 de milioane de single-uri la nivel mondial si a castigat, de-a lungul carierei, mai multe premii, inclusiv 14 BET Awards si cinci Billboard Music Awards.

author avatar
Andrei Coman
128 afisari

1 COMENTARIU

  1. Sa se dovedească ca au mai fost înscenări cu seful FMI. De obicei feții cu mulți dineros sunt vânați de prostituate profesioniste și încasează bani din 3 surse. 1 de la client. 2de la defăimător. 3 de la agresor după judecata.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger